Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Love & Seks 16 okt 2019
Leestijd: 3 minuten

Ontdek hier welk sterrenbeeld jouw ultieme match is en met wie je de meeste aantrekkingskracht hebt

Soms hoef je maar iemand in zijn ogen te kijken en je voelt je je als een magneet aangetrokken. Chemie noemen ze het ook wel. Er wordt ook wel gezegd dat je op dezelfde golflengte zit. Volgens de astrologie is de aantrekkingskracht tussen sommige sterrenbeelden onmisbaar.

Maar hoe zit het nou précies? En waarom klik je zo goed met die ene date terwijl de ander wél bloedknap is maar waar je alles behalve aantrekkingskracht voelt.

Sterrenbeelden met gigantische aantrekkingskracht

Jaha, het staat allemaal wederom in de sterren geschreven. Kijk snel met welk sterrenbeeld jij de meeste aantrekkingskracht mee hebt en wie weet beleef je binnenkort een hete avond.

Ram en Boogschutter

Twee vuurtekens bij elkaar kan natuurlijk niets anders dan vuurwerk veroorzaken. Deze sterrenbeelden hebben allebei enorm veel passie in zich. Ze zijn intuïtief en daardoor ervaren ze direct aantrekkingskracht. Dit zijn het type mensen die samen weg sneaker op een feestje om vervolgens een feestje in bed te bouwen. We don’t need to say more.

De sterrenbeelden Schorpioen & Steenbok

De Schorpioen is mysterieus en sexy. De steenbok daarentegen is gevoelig voor de taboesfeer. Maar juist daardoor voelt de Steenbok zich extreem aangetrokken tot de Schorpioen. Die wél mysterieus is maar toch openstaat voor alles. Stiekem is de stoere Schorpioen op zoek naar veiligheid en geborgenheid en er is niemand die dat beter kan geven dan de Steenbok.

Stier & Maagd

De Maagd kan soms een pain in the ass zijn voor andere mensen. Ze zijn enorm kritisch en vinden het ook altijd nodig om hun kritiek te uiten. Maar zodra je ze in een ruimte zet met de Stier dan smelt het hart van de Maagd. De openheid van de Maagd maakt de Stier ook een open persoon. Je kunt wel zeggen dat deze sterrenbeelden elkaar letterlijk en figuurlijk uitkleden.

Tweelingen & Leeuw

Tweelingen zijn enorm sociaal en kunnen vrijwel over elk onderwerp praten. De Leeuw houdt ook van praten maar dan vooral over zichzelf (oeps!). Desondanks is de Leeuw een hele warme persoonlijkheid wat de Tweeling aantrekt. De Tweeling geeft de Leeuw zelfs een podium op zijn of haar verhaal te doen. Ze zijn zo geïnteresseerd in elkaar dat het niet anders kan dat ze alleen maar oog voor elkaar hebben.

De sterrenbeelden Kreeft & Vissen

Sterrenbeelden waarbij liefde op het eerste gezicht geen uitzondering is. Deze combinatie wordt ook wel vaak gezien als het perfecte koppel uit een romantische film. Deze sterrenbeelden zijn beide op zoek naar echte liefde en vinden dit bij elkaar. Een liefde die diep gaat en waar de vonken vanaf springen.

Weegschaal & Waterman

De Weegschaal en Waterman lijken veel op elkaar. Daardoor hebben ze aan één blik genoeg. Ze herkennen zich in elkaar en voelen precies aan wat ze van elkaar willen. Dit zijn ook sterrenbeelden die niet op zoek zijn naar tegenpolen maar juist op zoek zijn naar de persoon die dezelfde verlangens heeft. Chemie ten top.

Meer over sterrenbeelden: