Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Reizen 19 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Op vakantie met de meiden? Deze 5 vriendinnen zitten altijd in je vriendinnengroep tijdens een vakantie

Wat is er nu leuker dan op vakantie met de meiden? Helemaal niets natuurlijk. Tijdens deze vakantie hebben jullie de grootste lol en maken jullie avonturen mee die jullie nooit meer vergeten. Ga jij ook elk jaar met je vriendinnen op vakantie? Dan herken jij deze types wel die elke vriendinnengroep heeft.

Een meidenvakantie is nooit verkeerd. Dagen liggen bakken in de zon, lekker eten en in de avond drankjes doen is precies hoe je een vakantie met je favoriete meiden beschrijft.

Deze vijf types herkent iedereen tijdens een vakantie met de meiden

Dit jaar is het natuurlijk ook weer tijd voor een reisje met je vriendinnen. Hebben jullie er ook al een op de planning staan voor dit jaar? Dan ga je deze vijf sowieso herkennen.

1. De uitslaper

Slapen is natuurlijk het allerlekkerste wat er is. Maar wanneer je op vakantie bent wil je het liefst alles uit je dag halen. Er is alleen altijd wel één vriendin die het liefst tot twaalf uur uitslaapt. Trek haar maar gewoon snel uit bed, want er is genoeg tijd om te slapen op het strand of bij het zwembad. Zo krijg je toch de slaap die je nodig hebt én word je nog eens bruin ook. Win-win.

2. De actieve

Terwijl de één liever languit ligt te zonnen wil de ander alleen maar op pad. Is er een excursie? Dan wil zij dit sowieso meemaken. De stad ontdekken? Zij zorgt er wel voor dat jullie elk hoekje en straatje gezien hebben.

3. De drinker

Bij een meidenvakantie hoort natuurlijk ook alcohol. Er is altijd wel die vriendin die het liefst om tien uur ‘s ochtends al begint met de cocktails. Zei iemand daar Mojito?

4. De organisator

Er is altijd wel iemand die alles tot in de puntjes heeft uitgewerkt. De mama van de groep. Zij weet precies waar jullie heen moeten, welke bus jullie moeten pakken en hoe laat jullie er moeten zijn. Zij kan er voor zorgen dat alles perfect loopt, maar soms zorgt dit ook wel voor de nodige stress bij jezelf.

5. De stresskip

Deze kan natuurlijk niet ontbreken. Er is altijd wel een vriendin die voordat jullie überhaupt op jullie bestemming zijn al honderden stressmomentjes heeft gehad. In de app van jullie vliegen de vragen daarom ook rond. “Van hebben jullie dit bij” tot “waar is mijn ticket”.

Hoewel jullie misschien allemaal een andere rol hebben in de groep, hebben jullie elke meidenvakantie weer de tijd van jullie leven. Een meidenvakantie is niet alleen leuk, maar het is ook nog eens goed voor je gezondheid. Dus boek maar snel die reis samen.