Emma Toussain
Emma Toussain Reizen 16 jan 2024
Leestijd: 1 minuut

OMG: je kunt nu voor 35 euro met de trein naar Parijs

Reislustige lezers opgelet: Eurostar kondigt vandaag een nieuwe promotie aan waar jij heel fijn gebruik van kunt maken. Van 16 tot 22 januari 2024 bieden ze namelijk 34.500 tickets(!) aan voor een verlaagd tarief. De ideale gelegenheid dus om een uitstapje te plannen naar één van de vele Eurostar-bestemmingen in Europa en zo de winterblues te overwinnen waar we helaas toch allemaal wel last van hebben.

Je kunt voor 35 euro met de trein naar Parijs

Passagiers kunnen nu tickets boeken vanuit Amsterdam en Rotterdam-Centraal voor de reisperiode van 24 januari tot 27 maart 20242. Of het nu gaat om een culturele onderdompeling in Parijs (vanaf € 35), een shopping trip in Antwerpen (vanaf € 29) of een gastronomische citytrip naar Brussel (vanaf € 29), Eurostar geeft reizigers de kans om deze iconische bestemmingen te zien en alles in zich op te nemen. Lekkere wafels in Brussel? Shoppen in Parijs? Je hoeft ons eigenlijk niet meer over te halen.

Eurostar biedt ook mogelijkheden aan reizigers die juist weer hele andere steden willen ontdekken, met maar liefst 28 bestemmingen in het hele netwerk biedt het nemen van de Eurostar trein je een kans om je avonturen uit te breiden of verborgen pareltjes in België te ontdekken, zoals Brugge en Gent, die slechts een korte treinreis vanuit het centrum van Brussel liggen. Voor alle informatie en de juiste voorwaarden moet je maar even op de website van Eurostar zelf kijken.

Da’s toch lekker?!

Sephora komt niet naar Nederland, zó reis jij voor nog geen 100 euro naar Parijs