Redactie
Redactie Celebrities 16 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Date Juultje Tieleman met deze Amerikaanse acteur uit ‘The Summer I Turned Pretty’?

YouTuber Juultje Tieleman is nu een aantal maanden single, nadat haar relatie met Koen eindigde. Juice-kanaal @reality.fbi heeft nu gespot dat Juultje en een Amerikaanse acteur wel veel online aandacht zoeken bij elkaar. Een nieuwe Jutta Leerdam en Jake Paul? Dat vragen zij zich af.

We vertellen je meer.

Date Juultje Tieleman met deze acteur uit The Summer I Turned Pretty?

Het gaat om de acteur Gavin Casalegno. Hij speelt in de Prime Video-serie The Summer I Turned Pretty, waar hij de rol van Jeremiah vertolkt. Deze show is een drama over meerdere generaties, dat vooral draait om een driehoeksverhouding tussen Belly en twee broers genaamd Conrad en Jeremiah. Belly’s moeder en de moeder van de broers zijn beste vriendinnen, dus die twee gezinnen spenderen al hun hele leven de zomers samen. Als kinderen waren het beste vrienden, maar nu Belly in de pubertijd zit verandert ze van meisje naar.. aantrekkelijke vrouw.

Er komt veel verliefdheid en ongemak bij kijken, maar dat is niet het enige. De moeder van Jeremiah en Conrad is ziek, waardoor de families met heel veel drama te maken krijgen. Gavin speelt dus één van die broers en wordt wereldwijd begeert door heel veel meiden, vooral door zijn mega blauwe kijkers. Bekijk de trailer van de serie hieronder:

Nu is het dus opvallend dat Gavin en de Nederlandse Juultje veel aandacht zoeken bij elkaar. Of dat alleen nog maar online is of ook in het echt, da’s onduidelijk. Ze liken elkaars foto’s en er komen zelfs al hartjes aan te pas wat toch wel duidt op iets meer dan alleen een online ding. Bekijk het hieronder:

juultje_tieleman_gavin
@reality.fbi

Wij zijn héél erg benieuwd hoe dit uit gaat pakken, wij zien de match wel. Ergens hopen we ook dat het een ding is en niet alleen maar een online flirt. Team #javin? #JuulGav? #Gavtje? Daar moet nog aan gewerkt worden.

Zo worden alle jongens verliefd op je deze zomer, volgens The Summer I Turned Pretty