Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 19 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de mooiste vakantieplekjes in Mexico, geïnspireerd op het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol?

Fan van Wie Is De Mol? En hou jij er van om de mooiste vakantieplekjes te vinden? Nou, als je dat combineert, ben je bij het beste artikel ooit uitgekomen. Wij zetten namelijk de leukste accomodaties in Mexico op een rij, zodat jij je helemaal in het land van de Mol kunt wagen. Van dit jaar dan 😉

Dit zijn de mooiste vakantieplekjes in Mexico

De complottheorieën vieren hoogtijdagen rondom de Mol. Maar nog opvallender dit seizoen, is het grote enthousiasme over de bestemming waar de deelnemers hun opdrachten krijgen. Bij Airbnb zien ze na iedere aflevering dat fans massaal op zoek gaan naar mooie plekken om te overnachten in Mexico. Zo waren na de eerste aflevering op 6 januari de zoekopdrachten met maar liefst 55 procent toegenomen ten opzichte van het weekend ervoor.

Daarom deelt Airbnb prachtige overnachtingsplekken in en bij steden waar de Mol-kandidaten hebben gestreden, zoals Mérida, Bacalar en Mexico-Stad.

Best Apartment in Roma Norte, Mexico-Stad

Roma Norte
Carlos Luna

In een imposant herenhuis vind je dit luxe appartement. Op het ruime terras kun je in alle rust bijkomen van de prikkels van de grote stad. Daarnaast hoef je niet ver van huis voordat je bij de hipste en leukste restaurants van Mexico-Stad belandt.

Colonial room at Casa Mezcla, Mérida

Jasson Rodriguez (@diafragmasJasson Rodriguez (@diafragmas)
Jasson Rodriguez (@diafragmas)

Dit antieke onderkomen is een ware parel als je gek bent op design. Een goede uitvalsbasis om het bruisende Mérida te ontdekken. En ook bij dit optrek kun je een frisse duik maken aan het einde van de dag.

Casa Maca Design Home, Mérida

Manolo Soles
Manolo Soles

Dit antieke onderkomen is een ware parel als je gek bent op design. Een goede uitvalsbasis om het bruisende Mérida te ontdekken. En ook bij dit optrek kun je een frisse duik maken aan het einde van de dag.

Luxury Villa Bacalar, Bacalar

Matt Adcock
Matt Adcock

Bacalar staat bekend om haar hagelwitte stranden en helderblauw water. Deze luxe villa geeft dan ook een panoramisch uitzicht op de Bacalar Lagoon en is omringd door een weelderige tuin. Daarnaast heb je toegang tot een privé-aanlegsteiger zodat je lekker kunt gaan suppen of kajakken. Overigens ook de perfecte plek voor een privéyogasessie.

Penthouse, Mexico-Stad

Maria Pachaeco
Maria Pachaeco

Als je houdt van architectuur dan is dit penthouse in Art-deco stijl echt iets voor jou. Het penthouse is van alle gemakken voorzien en biedt zelfs toegang tot een door groen omgeven daktuin.

Bungalow, Tlecuilco

Bungalow
Airbnb

Deze bungalow is perfect als je op zoek bent naar rust. Deze plek, midden in de Mexicaanse natuur, ademt kalmte. Naast een prachtig uitzicht over de heuvels kun je ook relaxen in de hangmat of het natuurlijke zwembad.

Bibliotheca, Mexico-Stad

Airbnb
Airbnb

Deze voormalige privébibliotheek is volledig gerenoveerd tot slaapkamer, compleet met origineel glas in lood. Dit stijlvol ingerichte appartement ligt in het hart van de populaire Roma Norte wijk.