Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 19 feb 2024
Leestijd: 1 minuut

Probeert Anouk zichzelf nou te uncancellen door op bezoek te gaan bij een transvrouw?

Zangeres Anouk heeft afgelopen dagen heel wat mensen boos gemaakt. Ze is altijd al wat opstandig geweest, maar nu lijkt ze toch terug te krabbelen. Waar ze eerst verkondigde dat ze vindt dat transvrouwen geen echte vrouwen zijn, lijkt ze daar nu toch op terug te komen.

Probeert Anouk zichzelf nou te uncancellen?

Onze collega’s van NSMBL schreven eerder over het feit dat Anouk een foto deelde op de app Threads,  van haar eigen menstruatie in de wc-pot. Als dat niet al controversieel genoeg is praat ze ook nog eens over het feit dat ze vindt dat mensen die in het lichaam van een man geboren worden maar zich identificeren als vrouw onzin verkopen. “Chopping ur peepee off doens’t make you a woman. But this will. Am I Cancelled now?” schrijft ze bij de foto.

Je kunt je voorstellen: dat viel niet helemaal lekker.

Van gedachten veranderd?

Vandaag lijkt Anouk toch een beetje terug te komen op haar intense uitspraken. Veel BN’ers en andere volgers van de zangeres vonden ‘t namelijk verschrikkelijk wat ze schreef en dat moet toch iets geraakt hebben. Ze schrijft op Instagram dat ze een uitnodiging kreeg van een transvrouw uit Hoorn om zo te kletsen over het leven. Ze noemt het een ‘openhartig gesprek waarin we meerdere inzichten over ons leven met elkaar hebben gedeeld.’ Ook noemt ze het geen ‘damage control’, maar de schade is al aangericht.

 

Life Of Yvonne
Life Of Yvonne

Niks anders dan een geraffineerde imago-reddingsachtie, aldus Yvonne zelf.

Life Of Yvonne
Life Of Yvonne

Wat denk jij? Probeert Anouk haar imago te redden? Of is het oprechte interesse?

 

5 x redenen dat Hyves leuker was dan Instagram of Facebook