Emma Toussain
Emma Toussain Sterrenbeelden 28 feb 2022
Leestijd: 4 minuten

Wat staat je deze week te wachten? Dit is je horoscoop van week 9

De week is nog maar net begonnen en we hebben alweer een weekhoroscoop voor je klaar staan. En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 9 voor jou in petto heeft?

Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen..

Horoscoop week 9

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Ram – 21 maart t/m 20 april

Jij probeert altijd je verplichtingen na te komen, ook als de situatie uit de hand loopt. Soms is opgeven niet verkeerd. En kun je ook dan achteraf toch stellen dat jij jouw uiterste best hebt gedaan. Denk daar deze week eens goed over na.

Stier – 21 april t/m 21 mei

Deze week kan met tegenslag beginnen, maar verbetering is op komst. Houd moed, er komen mooie kansen aan. Vooral op het gebied van werken. Er hangt een promotie of uitdagende opdracht in de lucht. Zorg dat je enthousiast reageert.

Tweelingen – 22 mei t/m 21 juni

Al wordt er deze week nog zoveel van jou verwacht, jij hoeft je echt geen zorgen te maken. Je bent energiek en je kunt de moeilijkste problemen zonder meer aan. Je staat verstelt van jezelf, maar ook anderen zullen met bewondering naar jou kijken.

Kreeft – 22 juni t/m 22 juli

Jij barst deze week van de energie. Het is dus een uitstekend moment om de armen eens letterlijk uit de mouwen te steken. En als jij in al je enthousiasme ook nog blijft nadenken bij wat je doet zal het resultaat werkelijk verbluffend zijn.

Leeuw – 23 juli t/m 23 augustus

e hebt je mening gevormd over een bepaald onderwerp in je leven en daar geloof je heilig in. Als je in een discussie komt, schaam je dan niet voor je mening. Breng je mening duidelijk naar voren, je zult zien dat mensen je daarom respecteren.

Maagd – 24 augustus t/m 23 september

Jij hebt deze week de neiging tot dramatisering van zaken die zo belangrijk niet zijn. Doe eens een stap terug. Bekijk het grote geheel. Dat geeft je een helder beeld. Het geeft je de kans om te relativeren en emotioneel tot rust te komen.

Weegschaal – 24 september t/m 23 oktober

Wees blij met de veranderingen die zich deze week in je leven aandienen. Ze zullen je leven verrijken. Soms maken veranderingen je in eerste opzicht niet gelukkig. Dan moet je eerst door een diep dal om een nieuwe top te bereiken.

Schorpioen – 24 oktober t/m 22 november

Jouw communicatie kan deze week gemakkelijk tot misverstanden leiden. Denk goed na voordat je iets zegt. Als je iets wilt of juist niet, kom er dan open en eerlijk vooruit. Dat kan hard zijn, maar het leidt tot een veel beter begrip.

Boogschutter – 23 november t/m 21 december

Wees geduldig met anderen. Iedereen heeft bepaalde punten waar hij/zij nog veel kan leren en dat geldt ook voor jou. Probeer de anderen te helpen met hun leerpunten, dan word jij ook geholpen met jouw leerpunten. Zo heb je steun aan elkaar.

Steenbok – 22 december t/m 20 januari

Jij hebt iets beloofd en hebt daar spijt van. Neem jij nu je verantwoordelijkheid of kun jij je van de kwestie afkeren? Denk je alleen aan jezelf? Een moeilijke beslissing wordt het zeker. Zorg dat je er geen schuldgevoel aan over houdt.

Waterman – 21 januari t/m 19 februari

Jij hebt deze week een veel te mooie voorstelling van zaken. Je verwachtingen voor de toekomst zijn te hoog gespannen. Blijf optimistisch naar de toekomst kijken om succesvol te zijn, maar blijf om teleurstellingen te voorkomen ook realistisch.

Vissen – 20 februari t/m 20 maart

Het is de hoogste tijd om lang gekoesterde illusies de deur uit te werken. Verander van richting en begin opnieuw. Je huidige strategie werkt immers niet meer. Het is moeilijk, toegegeven, maar het resultaat mag er zijn.

Dit artikel verscheen eerder bij onze collega’s van METRO

Wat je sterrenbeeld zegt over hoelang je nog single blijft