Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 28 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Twitter gaat los over boer Jouke uit Boer Zoekt Vrouw en dit is waarom

In het programma Boer Zoekt Vrouw gaan vier boeren en één boerin opzoek naar de liefde. Gisteravond was de eerste aflevering van het nieuwe seizoen te zien en daar gaan wij natuurlijk even goed voor zitten. Na de uitzending verschenen er al gauw negatieve reacties over boer Jouke op Twitter en wij vertellen je waarom.

Hoe kan het dat voor deze boer 434 brieven geschreven werden maar dat de kijkers hem toch niet zo leuk vinden?!

Boer Jouke

Boer Jouke Huitema (31) is dit jaar de populairste boer. Met 434 brieven steeg hij ver uit boven de andere deelnemers. De boer komt uit Witmarsum (Friesland) en hij is een melkveehouder. Eerder verschenen er veel reacties op Twitter. Kijkers vonden hem heel knap en hij zou de hunk van seizoen ’21-22′ worden. Na het zien van de eerste aflevering van Boer Zoekt Vrouw denken de kijkers hier wel anders over.

Negatieve reacties

De negatieve reacties op Twitter worden veroorzaakt door boer Jouke zelf en zijn reacties op alle brieven. Hij was gelijk heel duidelijk over wat hij niet zoekt in een vrouw. Hij wil geen vrouw die zelf werkzaam is als boer want dat vindt hij niet vrouwelijk. Ook vrouwen die als dierenarts werken komen bij hem niet binnen: “Die zijn altijd smerig en vies.” Jouke vindt dit zo, omdat hij dit van huis uit gewend is. Zijn vader werkte op de boerderij en zijn moeder niet. Jouke vindt dus dat het zo hoort. Kijkers op Twitter zijn het niet eens met boer Jouke.

Boer Zoek Vrouw

Het is een van de best bekeken datingshows op de Nederlandse televisie: Boer Zoekt Vrouw. De zoektocht naar liefde van deze ongemakkelijke, norse maar lieve boeren blijft geweldig om naar te kijken. Naast dat we dit jaar de boeren en boerin op televisie kunnen volgen, is er ook een webserie die vijf boeren volgt die minder brieven hebben gekregen dan de deelnemers op televisie.

Boer Zoekt Vrouw is elke zondagavond om half 9 op NPO1 te zien.

Hier zijn ze dan: deze boeren doen mee aan het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw