Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 28 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit Married At First Sight-koppel is in verwachting van een tweeling

Van alle zeven Married At First Sight seizoenen zijn er nog maar twee koppels bij elkaar. Geen goeie score, maar er is wel heel goed nieuws. Chantal en Nikolai uit seizoen twee krijgen namelijk een kindje! En niet één, maar twee. Ze hebben al een dochtertje samen, dus dat wordt een drukke boel thuis.

LIEF!

MAFS

In 2017 deed het stel mee aan Married At First Sight en in 2019 werd hun dochter Fenne geboren. Opgeven voor het programma deed Chantal destijds niet vanzelf: “Toen ze (haar vriendin) zei dat ze me wilde opgeven voor Married at first sight, moest ik hard lachen. Ik dacht dat ze een grapje maakte. Toen ze me naar de testdag bracht en ik vragen moest invullen over mijn interesses, achtergrond en toekomstwensen, werd me natuurlijk duidelijk dat het heel serieus was,” vertelt Chantal een aantal jaren terug in een interview met Vriendin. Omdat veel mensen zich op geven voor het programma, had ze nooit gedacht dat ze uitgekozen zou worden. Toen ze gekozen werd heeft ze geen moment getwijfeld om mee te doen en bang om teleurgesteld te worden was ze ook niet. Dat heeft er misschien ook wel voor gezorgd dat het goed werkte tussen het stel.

Married at first sight
Nikolai en Chantal

Married At First Sight

Tijdens het sociale experiment worden mannen en vrouwen aan elkaar gekoppeld op basis van wetenschap, gedeelde normen en waarden, interesses en uiterlijke voorkeuren. Uiteindelijk worden er koppels gevormd die elkaar pas op de bruiloft ontmoeten. Een spannend experiment, wat voor de één beter uitpakt dan voor de ander. In Nederland zijn er al een aantal seizoenen opgenomen. In 2021 is het programma meer gaan lijken of de Australische versie. De koppels gaan trouwen, op huwelijksreis, gaan samenwonen en ze moeten wekelijks vertellen of ze willen blijven of niet.

Wanneer Chantal uitgerekend is weten we nog niet, maar we wensen het stel in ieder geval weer geluk en Chantal een fijne zwangerschap. We houden jullie op de hoogte!

De Nederlandse versie van ‘Married At First Sight’ is sneller te zien dan je denkt