Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 24 dec 2021
Leestijd: 1 minuut

De Nederlandse versie van ‘Married At First Sight’ is sneller te zien dan je denkt

Ben jij ook zo’n fan van Married At First Sight Australië? Nou goed nieuws, want dit format komt naar Nederland! Nog beter nieuws: het is al héél erg snel te zien. De nieuwe variant gaat net zo worden als de Australische versie, dus de koppels gaan meteen samenwonen, ontmoeten elkaar wekelijks voor een diner en de verbintenis ceremonie mag ook niet ontbreken.

Wij kunnen niet wachten.

Married At First Sight

Tijdens het sociale experiment worden mannen en vrouwen aan elkaar gekoppeld op basis van wetenschap, gedeelde normen en waarden, interesses en uiterlijke voorkeuren. Uiteindelijk worden er koppels gevormd die elkaar pas op de bruiloft ontmoeten. Een spannend experiment, wat voor de één beter uitpakt dan voor de ander. In Nederland zijn er al een aantal seizoenen opgenomen, maar eerder lieten de makers van het programma weten dat het nieuwe seizoen ‘volledig op de schop’ moest. De koppels zullen trouwen, op huwelijksreis gaan, gaan samenwonen en ze moeten wekelijks vertellen of ze willen blijven of niet.

Wanneer is het te zien?

Je hoeft niet lang te wachten, want het nieuwe (verbeterde) seizoen van Married At First Sight is dinsdag 4 januari om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Yes!

Down Under

In Australië is dit programma al een aantal jaar een groot succes. Er zijn elk seizoen een aantal koppels die de eindstreep halen én zelfs na het programma samen willen blijven. Denk maar aan Martha en Michael uit seizoen 6. Tijdens de uitzendingen leek het er af en toe op dat ze niet zo goed bij elkaar pasten, maar ze hebben ons ongelijk bewezen. De twee wonen nu samen in Sydney en Michael heeft laatst zelfs een ‘officieel’ huwelijksaanzoek gedaan! Ben je benieuwd naar de ring? Je ziet het hier.

Genieten: 4x waarom je Married At First Sight Australia nu wil bingen