Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 24 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Er komt een Boxing Influencers kersteditie en déze mannen gaan de strijd aan

Ben jij bekend met Boxing Influencers? Tijdens dit evenement stappen influencers en realitysterren in de ring om met elkaar te vechten. Dinsdag 28 december is het zover: dé kersteditie van deze sportwedstrijd. Wil jij graag zien hoe de reality-haantjes een pak slaag krijgen? Je kunt via een livestream naar deze wedstrijden kijken.

Wie gaan er winnen?

Boxing Influencers

28 december is het zover: dan kan je met al je vrienden kijken naar influencers die elkaar knock out proberen te slaan. Op de website van het evenement is het volgende te lezen: ‘Wederom zullen er een aantal Influencers uit diverse scene’s het tegen elkaar op gaan nemen om uit te maken wie de sterkste Influencer is.’

Je kunt helaas niet naar de wedstrijd toe, maar je kunt wel een ticket kopen om de livestream te kunnen volgen. Helemaal lockdown-proof dus. De livestream loopt van zes tot half 11’s avonds dus je hoeft niks te missen als je aan het werk bent.

Dit zijn de deelnemers

Realitysterren, rappers, YouTubers: in Boxing Influencers gaan deze mensen leven en trainen als echte boksers én uiteindelijk de strijd aan met hun rivalen. Tijdens deze editie krijgen we bijzondere duo’s te zien. Het zijn vooral mannen uit Temptation Island, Ex On The Beach en De Bachelor. Oh, én Dephlin van het roddelkanaal @juicechannel_ doet zelfs mee.

We zetten alle boksers op een rijtje:

Jietse tegen Goudtje

Jietse heeft meegedaan aan Temptation Island en kon het toen goed vinden met Milou (van Heikki). Tegenstander Goudtje is content creator en ondernemer.

Alex Maas tegen Levie Curiel

We kennen Alex van zijn Temptation Island-avontuur. Hij probeerde Rosanna in te palmen en dit lukte ook nog.. tot grote frustratie van Niels. Levie heeft meegedaan aan Ex On The Beach.

Dephlin van Juicechannel tegen Kleine Mike

Dephlin is een van de eigenaren van @juicechannel_. Hij brengt dagelijks het laatste juicy nieuws.. dat is ook leuk voor ons. Kleine Mike heeft meegedaan aan Temptation Island als verleider en hij is in het dagelijks leven muzikant.

Zach tegen Efrain

Deze twee heren hebben allebei meegedaan aan Temptation Island. Zach is vooral bekend van de omstreden ‘playlist’. Efrain en zijn vriendin Aylin deden mee als reservekoppel en zijn nu nog steeds samen.

Niek tegen Nico

We kennen Niek allemaal van zijn avontuur in The Bachelorette. Hij is inmiddels weer gelukkig in de liefde, met niemand minder dan Love Island-winnares Joan. Nico heeft afgelopen seizoen meegedaan aan Temptation Island, helaas overleefde zijn relatie met Donna de test niet.

Oh no: Greg en Daryl van Temptation Island gaan het uitvechten en dat belooft wat