Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 4 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Oh no: Greg en Daryl van Temptation Island gaan het uitvechten en dat belooft wat

Influencers die het tegen elkaar op gaan nemen in de ring: Boxing Influencers komt er weer aan en langzaam maar zeker worden de deelnemers bekendgemaakt. Het gevecht waar wij absoluut niet op kunnen wachten? Die tussen Gregory en Daryl van Temptation Island!

“Jullie hebben Temptation gekeken toch, dan weet je waarom je moet kijken”, aldus Greg himself.

Boxing Influencers: Greg vs. Daryl van Temptation Island

Realitysterren, rappers, YouTubers: in Boxing Influencers gaan deze mensen leven en trainen als echte boksers én uiteindelijk de strijd aan met hun rivalen. We noemen een Fabiola en Vonneke Bonneke, maar ook een Greg en Daryl van Temptation Island. Want jawel, zij gaan op 29 mei tegen elkaar de ring in. En daar hebben we zin in. Die twee hebben natuurlijk het een en ander uit te vechten.

Want voor wie het even heeft gemist: Daryl ging er in Temptation Island vandoor met Karina, de lover van Gregory. Niet dat die twee nu gelukkig zijn hoor, kort na Tempa zette Karina óók een punt achter de korte romance met Daryl. Dat maakt verder natuurlijk niks uit voor het gevecht, want de Greg en Daryl liggen elkaar ongetwijfeld niet zo goed.

OMG: Hebben Karina en Daryl dan tóch seks tijdens Temptation Island?

Daryl en Gregory zijn niet de enige twee deelnemers van Temptation Island die in de ring gaan staan. Ook Sonny doet mee aan Boxing Influencers! En nee, niet tegen Ricky, de nieuwe liefde van Jaydi, maar tegen Rarko.

 

Twee versies

Nu vraag jij je natuurlijk af wat er gebeurt met de eerder geplande wedstrijden – bijvoorbeeld die van Fabiola vs. Vonneke. Nou, die vinden ook nog plaats! Door corona werden de eerder geplande wedstrijden uitgesteld, en is de nieuwe datum is 25 september.

De wedstrijden die op 29 mei plaatsvinden – waaronder die van Greg vs. Daryl – zijn onderdeel van de Pay-Per-Vies Edition. Dat betekent dat de wedstrijden exclusief te zien zijn via een livestream. Voor de wedstrijd der wedstrijden kan je nog tickets krijgen, met code TEAMGREG of TEAMDARYL krijg je korting.