Metro
Metro Love & Seks 10 jan 2022
Leestijd: 3 minuten

Wat staat je deze week te wachten? Dit is je weekhoroscoop van week 2

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een weekhoroscoop voor je klaar staan. En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 2 voor jou in petto heeft?

Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen..

Weekhoroscoop week 2

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

1. Ram

Jij komt deze week in een ruzie terecht. Als de partijen niet bepaald zachtzinnig met elkaar omgaan, is het jouw beurt. Laat zien hoe men een boodschap overbrengt. Jij weet als geen ander standpunten zo duidelijk te maken dat iedereen meeloopt.

2. Stier

Je laat je deze week onaangenaam verrassen door iets waar je rekening mee had moeten houden. Dat is even heel vervelend. Het kost je veel energie om de zaken glad te strijken. Zorg dus dat je de volgende keer wel voorbereid of beter voorbereid bent.

3. Tweeling

In jouw gevoelsleven komen deze week positieve veranderingen. Hierdoor stel jij je open en de komende tijd aan je bestaande of aan een nieuwe relatie kunnen werken. Vooral voor alleenstaande, die nog of weer zoekende zijn, is er goed nieuws.

4. Kreeft

Je moet je dagelijks leven met een positievere instelling tegemoet treden. Je kunt deze week wat tegenslag verwachten en dat brengt je veel te gemakkelijk uit je evenwicht. Maak je geen zorgen, het is spannend, maar het komt allemaal dik in orde.

5. Leeuw

Een tussendoortje is natuurlijk altijd heel lekker en opwindend, dat ervaar jij ook deze week. Ga er echter van uit dat de tegenstellingen die je nu al merkt tussen jullie twee niet te overbruggen zijn. Geniet ervan zolang het duurt en wees voorzichtig.

6. Maagd

Je bent deze week niet de gemakkelijkste in de omgang. Als mensen raar reageren op je, weet je vast dat het aan jou ligt. Waarschijnlijk ben jij aan rust toe, maar het kan ook zijn dat je juist wat meer actie nodig hebt. Doe er wat aan.

De échte reden dat jij break-ups haat volgens jouw sterrenbeeld

7. Weegschaal

Jij bent zeer vlijtig en verricht dan ook een aanzienlijke hoeveelheid werk. Daar hoef je niet bescheiden over te doen. Laat de buitenwereld maar eens zien hoe hard jij hebt gewerkt. Pronken met eigen veren mag. Pluk de vruchten van jouw arbeid.

8. Schorpioen

Als jij deze week je eigen gang gaat, biedt men veel verzet. Dus blijf je koppig of ben je bereid wat toe te geven? Blijf in ieder geval rustig en bedenk of je een compromis kunt sluiten. Koppigheid doet de zaak geen goed.

9. Boogschutter

Jij staat niet graag in het middelpunt van de belangstelling. Maar het kan geen kwaad soms even de aandacht te vragen. Deze week doet zich zo’n situatie voor, dus zet je beste beentje voor. Twijfel niet aan jezelf, je kunt dat heel goed.

10. Steenbok

Jij hebt deze week het gevoel dat je wordt overstroomd met problemen en dat aan die stroom nooit een einde komt. Neem vrij. Je zult zien hoe de wereld gewoon doordraait als jij een pauze neemt. Realiseer je dat zelfs jij niet onmisbaar bent.

11. Waterman

Je hebt een heftige ruzie gehad, maar deze week wil jij de eerste stap in de richting van een verzoening te nemen. Dat is echt iets om trots op te zijn. En een echte vriend gaat daar zeker positief mee om. Twijfel dus ook niet langer, doen.

12. Vissen

Laat die critici maar kletsen. Jij weet dat het goed is wat je doet en dat het bewijs daarvan binnenkort geleverd wordt. Daarom moet je slechts naar je eigen gevoel luisteren, want dat is het enige dat telt.

Dit artikel verscheen eerder op METRO.