Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 10 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

Verliefde Sonny uit Temptation Island deelt nieuwe ‘purpoos’ op Instagram

Ken jij Sonny nog? Hij deed samen met ex-vriendin Jaydi mee aan het eerste seizoen van Temptation Island ‘Love or Leave’. Sonny maakte vaak aparte opmerkingen over de relatie met Jaydi.. zo was zij zijn ‘levensproject, zijn purpoos’. Jaydi was hier niet van gediend en vond al snel troost in de armen van de oudere Ricky. De relatie liep stuk en de gebroken Sonny verliet vroegtijdig het programma.

Maar hij is weer helemaal gelukkig.

Sonny is verliefd

Sonny heeft al een tijdje een nieuwe vriendin en het lijkt erop dat de twee nog altijd tot over hun oren verliefd zijn. Hij deelt dan ook een lieve foto op zijn Instagram met de tekst: ‘Jij bent de reden waarom ik de hele dag met een grote glimlach rondloop! 😁♥️’

sonny
Instagram: @sonnylorenzo

Reacties van oud-Temptation Island kandidaten

De foto kan dan ook rekenen op veel lieve reacties. Zijn vriendin reageert met: Hou van jou ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️. Ook Sorelis uit hetzelfde seizoen laat zijn steun blijken: ‘❤️‍🔥’. Joop (je weet wel, van Delphine en daarna Chelsy) reageert ook op de foto: ‘😍👏🏾❤️’. Veel liefde dus voor Mister Purpoos.

OMG! Joop en Chelsy uit Temptation Island verbreken relatie tijdens vakantie in Griekenland

Een eigen programma

Een tijdje geleden liet Sonny weten dat RTL
er aan zit te denken om een programma rondom de realityster te maken.

We zouden dan moeten denken aan een reality- of documentaireprogramma. De ex-vriend van Jaydi ziet het zelf in ieder geval helemaal zitten, want hij kan niet wachten om “de echte Sonny aan de wereld te laten zien”. Toch hebben we tot nu toe nog niks van dit programma vernomen.