Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 10 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Deelnemer uit het nieuwe realityprogramma Singletown onthult: ‘Ik had twee relaties tegelijk’

Afgelopen vrijdag is het nieuwe datingprogramma Singletown van start gegaan op discovery+. Eerder sprak Beautify al met de twee presentatoren Rijk Hofman en Loiza Lamers over dit avontuur. Nu laten de kandidaten van zich horen bij Singletown Aftertalk van RUMAGTV. De eerste twee? Kelly en Jordy.

Singletown

In Singletown worden koppels van elkaar gescheiden om een tijd apart van elkaar te leven in twee verschillende Singletown-appartementen. De deelnemers worden bij de eerste aflevering door het TV-scherm in de woonkamer al meteen met de neus op de feiten gedrukt, hun ‘exen’ in het andere appartement kunnen zien met wie zij feesten en daten. Dit levert tijdens de TV-momenten veel pijnlijke en emotionele momenten op in beide appartementen. Vooral omdat het tussen de exen en hun dates soms aardig kan klikken.

Even voorstellen: dit zijn de kandidaten die meedoen aan ‘Singletown’ op discovery+

Jordy doet mee samen met zijn (ex?)-vriendin Lisa. Hij doet tijdens de Aftertalk van RUMAGTV een opvallende uitspraak: zijn vrienden staan op de eerste plek en Lisa staat eigenlijk op nummer 2. Maar als je denkt dat dat vreemd is, lees dan snel verder.. want het wordt nóg gekker.

Jordy geeft namelijk toe dat hij tijdens zijn relatie met Lisa nog een andere relatie had. Hij vertelt: “Het is uitgegaan met mij en Lisa en toen trok ik naar een ander meisje toe. Maar toen ging het ook weer goed met mij en Lisa, maar het was ook nog goed met dat andere meisjes. Toen zat ik in een soort van spinnenweb en zat ik vast. Daar kwam ik niet meer uit.”

Kritiek op presentatoren

Presentatoren Rijk en Loiza waren erg enthousiast over hun rol als ‘coach’, maar Kelly vertelt dat zij niet altijd blij is geweest met hoe het er aan toe ging: “Ik ben altijd heel erg eerlijk. Ik vond Loiza echt heel lief en leuk. Ze was er ook echt wel voor ons als ze er was, maar we zagen haar écht maar één keer per dag ofzo.. of één keer in de twee dagen. Terwijl we haar wel vaker nodig hadden”.

Bekijk de hele aflevering hieronder:

Het nieuwe realityprogramma Singletown is vanaf vandaag te zien op discovery+