Emma Toussain
Emma Toussain Reality 10 dec 2021
Leestijd: 1 minuut

OMG! Joop en Chelsy uit Temptation Island verbreken relatie tijdens vakantie in Griekenland

Het realityprogramma Temptation Island zorgt naast ellende soms ook voor nieuw liefdesgeluk. Ook dit seizoen heeft gezorgd voor liefde: verleiders Joop en Chelsy zijn uiteindelijk voor elkaar gevallen. De twee zaten tijdens de opnames niet in dezelfde villa, de de vonk is later overgesprongen.

Temptation Island liefdes

De romance tussen de twee heeft helaas niet lang geduurd, want na drie maanden zijn de twee uit elkaar. Joop is er kapot van en laat weten: ‘Helaas.. it’s over.. 😭 Vertrouw niemand die openheid afdwingt en het zelf niet doet. Later de uitleg.. mijn hart is nog nooit zo hard op getrapt. Maar ik begrijp goed dat als je zelf niet durft te dromen waar je leven heen kan gaan dat twijfel een killer is. #somepeoplecanthandletheshine, genept met open ogen waar ik zelf bij stond’.

Samen in Griekenland

Momenteel zijn Joop en Chelsy samen in Athene. Het leek gisteren zelfs nog goed te gaan tussen de twee… Chelsy postte gisteren nog een foto van twee ijshoorntjes en Joop werd zelfs getagd.

Chelsy
Bron: Instagram @chelsy.mcd

Het lijkt helemaal mis, want hij post een uur geleden een video vanuit een auto met de tekst ‘Solo..’ en ‘Life can be a bitch, maar je gevel negeren is nog erger’.

Bekijk de screenshots van Joop hier:

Joop Temptation Island
Bron: Instagram @joopdoku
Joop Temptation Island
Bron: Instagram @joopdoku
Joop Temptation Island
Bron: Instagram @joopdoku

Joop en Delphine

We kennen Joop uit Temptation Island. De Belgische Delphine zag hem, na de breuk met ex Bert, wel zitten. Ook nam ze hem mee op dreamdate, waar ze samen gedoucht zouden hebben. Joop vertelt bij RUMAGTV wat er écht is gebeurd. Je leest het hier.

Delphine ligt onder vuur door racistische uitspraak in Temptation Island