Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 10 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Babynieuws! Zanger Douwe Bob is voor het eerst vader geworden van een dochtertje

We hebben wederom leuk babynieuws! Douwe Bob en Loes van Delft zijn ouders geworden. Dit liet de zanger weten op Instagram-account. Het meisje is gisteren geboren en heeft de mooie naam Bobby Lou gekregen.

Hoe lief!

Douwe Bob is voor het eerst vader

Douwe Bob plaats op zijn Instagram dat hij voor het eerst vader is geworden van een dochtertje. Dit doet hij met een post met meerdere foto’s van de pasgeboren baby. Hij schrijft er trots bij: “Welkom prinsesje!” Zijn dochtertje heeft de naam Bobby Lou gekregen.

Hij ontvangt allerlei felicitaties. Onder andere Art Rooijakkers en Tim Douwsma reageren onder de post met een hartje. Ook Nielson laat reactie achter: ‘Wow dude! gefeliciteerd!’

Voorbereiding op de baby

Eind juli werd bekend dat Douwe Bob vader werd. Bij het programma ‘Rooijakkers over de Vloer’ vertelde Douwe Bob meer over de zwangerschap en het vaderschap. Hij liet daar onder andere de toekomstige babykamer zien. Het was toen nog niet af, maar naast de nodige spullen vindt Douwe Bob het niet nodig om het duurste van het duurste te kopen. ‘Ik ga gewoon niet voor mijn kind allemaal dure dingen kopen. Ik denk ook: je groeit er over een week of twee toch weer uit’, vertelde hij.

Geen relatie met Loes

Ook vertelde hij daar over hoe het is om een kind te krijgen met een vrouw waar hij geen relatie mee heeft. ‘Ik krijg een kind met een hele leuke, lieve vrouw. Maar ik heb geen relatie met haar’, vertelde hij. Maar volgens hem hoeft dat niets aan de opvoeding te veranderen. ‘Het is gelopen zoals het liep. We hadden het een paar keer heel fijn en zij kwam er ook laat achter.’

Toch voelde het allemaal een beetje onwerkelijk. Hij had toch liever ‘huisje, boompje, beestje’ gehad. Wel probeert hij de moeder zoveel mogelijk te ondersteunen. ‘Het is ook vreemd, want het is op een bepaalde manier ook niet zoals ik het me voorgesteld had (…) Ik probeer het een beetje los te laten en er vooral te zijn als zij mij nodig heeft. En als die kleine me nodig heeft. Ik wil een vader zijn voor het kind, maar ik wil niemand in de weg lopen op wat voor manier dan ook’

Wij wensen de twee nieuwe ouders veel geluk toe.

Babynieuws! Rodanya en Morgan van Temptation Island verwelkomen hun tweede kindje