Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 10 dec 2021
Leestijd: 1 minuut

Korte film ‘Mocro Maffia Meltem’ is vanaf vandaag te zien op Videoland

De serie Mocro Maffia is ontzettend populair en wij wachten met smart op seizoen 4. We moeten helaas nog even wachten tot we het nieuwste seizoen kunnen kijken, maar: vanaf vandaag is de korte film ‘Mocro Maffia Meltem’ te zien op Videoland!

Mocro Maffia Meltem

Zoals eerder gezegd moeten we nog even wachten op het vierde seizoen. We weten nog niet precies wanneer deze zal verschijnen, maar komt deze verrassing juist als geroepen. Deze spannende, korte film duurt 40 minuten én er wordt zelfs een nieuw personage geïntroduceerd: Meltem.

Aha! Dit is de betekenis achter alle bijnamen van Mocro Maffia

Seizoen 4

Het leuke is dat Meltem óók in seizoen 4 te zien zal zijn, dus houd haar goed in de gaten. Over het personage: Meltem is een Turks-Nederlandse vrouw en ze doet aan creditcardfraude. Ze is slim en blijft daardoor uit het vizier van de politie. Meltem is een echt vaderskindje en daardoor raakt ze ook in de problemen. Haar vader is namelijk gokverslaafd en heeft geld geleend van niemand minder dan de Paus (hoe kan dat?!). De Mocro Maffia zit achter haar vader aan en Meltem moet hem daarom proberen te redden. Ze gaat daarom naar haar Turks-Duitse familie, die in Düsseldorf wonen. Hoe het verder afloopt, kan je dus vanaf vandaag bekijken.

Leuk voor in het weekend!

Videoland schrijft op Instagram: ‘Bereid je voor op Mocro Maffia seizoen 4 met de korte film Mocro Maffia Meltem 🇹🇷 Nieuwe familie, nieuwe business: nu te zien!’

Er komt nóg een miniserie van Mocro Maffia (voordat seizoen 4 begint)