Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 24 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Er komt n贸g een miniserie van Mocro Maffia (voordat seizoen 4 begint)

Hoewel het derde seizoen van Mocro Maffia nog in volle gang is (茅n dus nu nog gewoon te zien is op Videoland), hebben we vast goed nieuws. RTL heeft bevestigd dat er een vierde seizoen van de spannende Videoland-serie in de maak is. Maar da鈥檚 nog niet alles, want Achmed Akkabi heeft bekendgemaakt dat er ook deze keer weer een miniserie aan voorafgaat.

We praten je bij. En psst, als je de voorgaande seizoenen nog niet hebt gezien (shame on you), sla dit artikel dan even op, want het bevat spoilers.

Miniserie Mocro Maffia

Iedere donderdag op vrijdagnacht kunnen we weer genieten van een nieuwe aflevering van Mocro Maffia seizoen 3. Een ding werd duidelijk toen we het derde seizoenen begonnen: Muis zien we niet terug. Iets wat we goed zagen tijdens het einde van seizoen 2. Wat ook opvallend was aan het nieuwste seizoen van Mocro Maffia, is dat er een miniserie aan voorafging.

Sterker nog, het derde seizoen begint waar de miniserie stopte. In de zevendelige miniserie zien we Komtgoed (gespeeld door acteur Marouane Meftah) steeds verder in de problemen komen nadat hij Muis niet kon redden. Komtgoed kan je kennen uit het tweede seizoen. Toen hij daar z贸 goed speelde, besloot Achmed Akkabi (Creatief Producent van Mocro Maffia) een miniserie te ontwikkelen.

Seizoen 4

Hoewel we nu nog middenin aflevering 3 zien 鈥 waar het verhaal van Komtgoed ook verder gaat 鈥 weten we inmiddels ook al dat er een vierde seizoen gaat komen. Er is nog weinig over bekend, want het filmen moet nog beginnen. Maar wat we al w茅l weten, is dat er weer een miniserie zal komen.

Tijdens de talkshow van Humberto Tan vertelde Achmed dat er een idee voor een spin-off ligt die 鈥渙vertreffende trap is鈥. We weten niet van jou, maar wij kunnen nu al niet wachten.

Als je dan t贸ch op Videoland zit, check ook direct de reunie van de afgelopen 6 seizoenen(!) van Love Island UK. You鈥檙e welcome.