Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 11 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Videoland komt met korte Mocro Maffia-film en hij is binnenkort al te zien!

De serie Mocro Maffia is ontzettend populair op Videoland en wij wachten met smart op seizoen 4. We moeten helaas nog even wachten tot we het nieuwste seizoen kunnen kijken, maar niet getreurd: Videoland brengt binnenkort een korte film van Mocro Maffia uit! De aankondiging werd een dag gedaan op het Instagram-account van de Nederlandse streamingsdienst en wij kunnen nu al niet meer wachten!

Mocro Maffia Meltem

Zoals eerder gezegd moeten we nog even wachten op het vierde seizoen. We weten nog niet precies wanneer deze zal verschijnen, maar komt deze verrassing juist als geroepen. Deze spannende, korte film zal 40 minuten duren én er wordt zelfs een nieuw personage geïntroduceerd: Meltem.

Aha! Dit is de betekenis achter alle bijnamen van Mocro Maffia

Het leuke is dat Meltem óók in seizoen 4 te zien zal zijn, dus houd haar goed in de gaten. Over het personage: Meltem is een Turks-Nederlandse vrouw en ze doet aan creditcardfraude. Ze is slim en blijft daardoor uit het vizier van de politie. Meltem is een echt vaderskindje en daardoor raakt ze ook in de problemen. Haar vader is namelijk gokverslaafd en heeft geld geleend van niemand minder dan de Paus (hoe kan dat?!). De Mocro Maffia zit achter haar vader aan en Meltem moet hem daarom proberen te redden. Ze gaat daarom naar haar Turks-Duitse familie, die in Düsseldorf wonen. Of het lukt om vader te redden uit handen van de Mocro Maffia? Wij zijn heel erg benieuwd.

Wanneer komt de film op Videoland?

We hebben goed nieuws: de film is al heel snel te zien! Hij komt namelijk online op 10 december. Nog een maandje dus!

Ben je benieuwd naar de foto die Videoland heeft geplaatst op hun Instagram-kanaal? Bekijk hem hieronder:

De omschrijving luidt: ‘Een nieuwe business en een hele hoop nieuwe problemen… De korte film Mocro Maffia Meltem is vanaf 10 december te zien 🔥’ Spannend!