Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 11 nov 2021
Leestijd: 1 minuut

Je kunt je nu al opgeven voor Temptation Island: Love or Leave seizoen 3

Het tweede seizoen van Temptation Island: Love or Leave is al bijna afgelopen. Ben jij altijd al benieuwd geweest of jouw relatie deze ultieme test overleeft? Dan is dit je kans om het te testen! De realityserie is namelijk op zoek naar nieuwe koppels voor een derde seizoen.

De zoektocht is officieel begonnen!

Temptation Island: Love or Leave seizoen 3

Misschien heb je wel eens nagedacht om samen met je partner mee te doen aan het programma? Of je afgevraagd of jij de test zou overleven. Vorige seizoenen ging het om het vertrouwen en het weerstaan van de verleiding. Dit was in het tweede seizoen van Temptation Island: Love or Leave zeker ook nog een thema, maar het leek steeds meer op Temptation Island USA. Door te daten met de singles, die ook echt op zoek zijn naar de liefde, onderzoeken de koppels of er een match is die beter bij ze past. En dat zorgde elke week voor heel wat drama.

Je kan je nu opgeven voor het derde seizoen

MULTA Casting deelde een oproep waarin ze laten weten op zoek te zijn naar nieuwe koppels: “Zijn jullie de nieuwe Delphine en Bert, of zijn jullie meer zoals Wouter en Julia? Durven jullie het grootste liefdesexperiment van Nederland aan? Voor een gloednieuw seizoen van Temptation Island: Love or Leave zijn we op zoek naar nieuwe koppels!”

Lijk het jullie wat om mee te doen aan het programma of heb je twijfels over je relatie? Dan kan je je nu aanmelden voor het nieuwe seizoen en misschien zien wij je wel in het derde seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Aanmelden kan hier.

De eerste twee koppels hebben laten weten of ze bij elkaar blijven of dat hun wegen na het Temptation-avontuur scheiden.

Vandaag is dé dag: de eerste twee koppels op Temptation Island kiezen voor ‘love’ or ‘leave’