Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 12 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Sarah van Soelen ontkent relatie met Hofman-broer, maar er is bewijs

Influencer Sarah van Soelen staat tegenwoordig zelf regelmatig op nieuwssites, en niet alleen door haar (ex)-partner André Hazes. Gister schreven we dat Sarah een relatie zou hebben gehad met een Hofman-broer. Dit gaat om Sam, de broer van Tim en Rijk Hofman. Sam maakt samen met Rijk de podcast ‘BROERS’ en hij heeft in aflevering 10 kort gepraat over zijn kortstondige relatie met Sarah.

Juicy.

Openhartig in de podcast

Sam vertelt tijdens de opnames van BROERS: ‘Ze had het echt binnen drie dagen uitgemaakt via de mail.’ Rijk vraagt of Sam die e-mail nog heeft maar hij vervolgt: ‘Ze heeft mij dus nog een keer gevraagd of ik die mails wilde verwijderen. Ik heb wel nog alle foto’s. Het was vroeger een heel knap meisje’.

Gisteravond kwam Sarah zelf met een heel ander bericht naar buiten. Instagram-account @Fawrynotsawry zocht contact met Sarah voor een uitleg. Sarah zit met haar moeder in de auto en is verbaasd over alle ophef en vertelt het volgende in een voicememo: ‘Ik zat met hem op de basisschool, ja hoe oud was ik toen..6? Ik had nog niet eens mail. Misschien kon ik nog niet eens schrijven. Hou even op met mij!’

De broers slaan terug

Sam en Rijk laten dit natuurlijk niet zomaar gebeuren en laten wat van zich horen via hun Instagram-kanaal. Sam deelt screenshots van zijn gesprek met Sarah én…. de mail die zij toentertijd heeft verstuurd om de ‘relatie’ te verbreken! En ja, een serieuze relatie is het helaas niet echt te noemen, maar grappig is het wel.

Mailcontact

Ben je benieuwd naar het contact tussen Sam en Sarah én het oude mailcontact? (want ja, Sam heeft deze dus wel bewaard)

Bekijk de Instagram-post hierboven en swipe even naar links. Graag gedaan.