Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 9 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Oriana uit De Bachelor spreekt openhartig over haar liefdesleven

Oriana Werff kun je kennen van De Bachelor. Z ewas een van de vrouwen die het hart van Tony Junior probeerde te veroveren. Helaas hield ze zelf een gebroken hart over aan het avontuur.. In een interview met Grazia vertelt ze hoe ze dit heeft verwerkt en of ze al een nieuwe liefde heeft gevonden.

Oriana Werff over haar deelname aan De Bachelor

Oriana Werff deed dit jaar mee aan De Bachelor en probeerde Tony Junior zijn hart te veroveren. Ze kreeg tijdens de finale geen roos van Tony en vertrok met een gebroken hart. Ze heeft de liefdesverdriet goed kunnen verwerken.

Het deed Oriana wel wat toen ze hoorde over wat er speelde tussen Maxime, Julia en Tony. ‘Tegelijkertijd realiseerde ik me dat als Tony nu ook niet voor mij koos, hij nooit voor mij zou zijn gegaan.’ Na de laatste aflevering van De Bachelor, waar alle deelnemers bij elkaar kwamen, had Oriana veel vragen. Oriana en Tony Junior hebben hier uiteindelijk samen over kunnen praten. ‘We hebben zo’n drie weken geappt om alles uit te praten. Vanaf dat moment is het goed en hebben elkaar ook niet meer gesproken. We volgen elkaar nog wel op social media, maar Tony hoeft geen contact meer te zoeken. Dat is een afgesloten hoofdstuk.’

Nieuwe liefde

Oriana laat weten dat ze nog geen nieuwe liefde in haar leven had. ‘Ik ben nog steeds single. Ik krijg veel DM’s, maar niet van mannen. Daar baal ik wel een beetje van, haha. Stiekem dacht ik dat ik wel een berichtje van een man zou krijgen.’

Oriana denkt dat ze wel weet waarom ze nog geen nieuwe liefde heeft gevonden. ‘Laatst hoorde ik van iemand dat ik onbereikbaar ben. Misschien vinden mannen mij onbereikbaar omdat ik op tv ben geweest? Dat vind ik jammer, omdat ik juist een heel open persoon ben. Je kunt gewoon op me afstappen; dat vind ik alleen maar leuk. Ik sta in elk geval open voor een nieuwe liefde, nog steeds.’

Huh?! Wordt Sarah van Soelen de nieuwe Bachelorette?