Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 12 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Joop van Temptation Island vertelt wat er écht tussen hem en Delphine gebeurd is tijdens de dreamdate

Volgende week is het tijd voor het laatste kampvuur van Bert en Delphine. Het koppel heeft een turbulente tijd gehad op Temptation Island met veel opvallende opmerkingen en onthullingen, en zoals het er nu voor staat zijn zijn de twee niet meer samen. We konden zelfs zien (of eerder horen) dat Delphine het wel héél erg gezellig had met Joop op de dreamdate.

Joop vertelt wat er nu echt gebeurd is tussen de twee.

De dreamdate op Temptation Island

Joop was te gast bij RUMAGTV waar hij samen met verleider Jake en de twee RUMAG-presentatoren terugblikt op de dreamdate-aflevering.

‘Joopie, wat is er in het W hotel in Barcelona gebeurd?’, vraagt presentator FawryNotSawry zich af. ‘Gewoon, we hebben het gezellig gemaakt’, zegt Joop. ‘Het was prachtig, we hadden een mooi uitzicht en er is helemaal niemand’.

Ook vertelt hij dat hij en Delphine bij binnenkomst wel meteen even gekeken hebben waar de camera’s hingen.

Een beetje gezoend

Als er gevraagd wordt wat er gebeurd is tijdens die avond, antwoord Joop: ‘We hebben een beetje gezoend. Ook samen gedoucht maar dan wel met de zwemkleding aan, maar dat zie je natuurlijk niet op camera’. Ook vragen de presentatoren of er meer is gebeurd dan alleen zoenen. Joop vertelt dat hij er tijdens het zoenen wel aanrakingen zijn geweest. Ook wordt er gevraagd of Delphine hem naakt heeft gezien en dan vertelt Joop, op een cryptische manier, dat Delphine wel onder de indruk was, omdat ze ‘nog nooit een Joop heeft gezien’.

Ook zien we Joop met gips om zijn been. Ben je benieuwd wat er met hem gebeurd is? Dat lees je hier

Het laatste kampvuur

Tijdens de aflevering van afgelopen donderdag zien we een vooruitblik op het kampvuur van volgende week. Hierin zien we een stukje van de confrontatie tussen Bert en Delphine. Delphine is zichtbaar geïrriteerd en verheft haar stem. Bert is hier niet van gediend en wil niet met Delphine praten als ze op deze manier communiceert.

Wordt vervolgd!