Kim van der Blom
Kim van der Blom Love & Seks 24 jan 2022
Leestijd: 3 minuten

Wat staat je deze week te wachten? Dit is je weekhoroscoop van week 4

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een weekhoroscoop voor je klaar staan. En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 4 voor jou in petto heeft?

Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen..

Weekhoroscoop week 4

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

1. Ram

Als het deze week niet zo lekker loopt, zet jezelf dan niet onder druk. Dat maakt het alleen maar moeilijker. Ontspan! Als jij de dingen los kunt laten, kunnen anderen dat ook. Als de druk van de ketel is, kun je tot een oplossing komen.

2. Stier

Het is tijd om beperkende relaties open te breken. Denk aan je persoonlijke groei, zorg dat je gelukkig wordt en blijft. Je moet immers je hele leven nog verder met jezelf. Begin gelijk deze week nog te werken aan jouw geluk, jouw toekomst.

3. Tweeling

Jij krijgt deze week zoals altijd de moeilijke gevallen toegeschoven. Dat zint je niet. Zie het als een compliment. Je bent competent en dat laat men op deze manier blijken. Dat is misschien niet altijd even leuk, maar het is wel een uitdaging.

4. Kreeft

Je voelt deze week dat er iets spannends gaat gebeuren. Je bent opgewonden en dat enthousiasme straal je uit. Aangezien de mensen in je omgeving daar zo sterk op reageren, lijkt dit een self-fulfilling prophecy. Er gaat dus echt iets spannends gebeuren.

5. Leeuw

Jij hebt je handen nu al vol aan je dagelijkse bezigheden. Als je ook in de toekomst dezelfde kwaliteit wilt leveren en daarbij niet overspannen wilt raken, moet je toch echt veel selectiever worden met het aannemen van nieuwe taken en projecten.

6. Maagd

Jij leeft op een grote roze wolk met je geliefde. Het lijkt te mooi om waar te zijn, zo goed voelen jullie elkaar aan. Ook jullie plannen voor de toekomst sluiten op elkaar aan. Wees zuinig op dit gevoel, alleen door openheid kan dit stand houden.

7. Weegschaal

Jij ontmoet deze week iemand voor een kortstondige liefdesrelatie. Je kunt daar rustig op ingaan en ervan genieten. Denk echter niet dat dit de ware Jacob is. Wees maar niet teleurgesteld, want de ware liefde komt binnenkort ook nog wel.

8. Schorpioen

Om je toekomst richting te geven moet je eerst duidelijkheid hebben over je huidige situatie. Waarmee ben je niet tevreden? Zorg deze week eens dat je te weten komt hoe je tegenover je huidige leventje staat. Pas dan kun je je nieuwe richting bepalen.

9. Boogschutter

Je gaat deze week iets presenteren, waar je helemaal achter staat. Het is te merken dat je vanuit je hart spreekt. Je zult dan ook veel positieve reacties ontvangen. Jouw enthousiasme over je eigen plannen wordt overgenomen door de toehoorders.

10. Steenbok

Je hebt deze week veel energie over, waarmee je je project wilt versnellen. Niet iedereen in je project kan dat aan. Je kunt jouw teveel aan energie beter gebruiken door iets geheel nieuws te beginnen. Jut je mensen niet te veel op.

11. Waterman

Voor jouw geluk is het van belang dat jij je charmes verder ontwikkelt. Leer “nee” te zeggen, op een nette manier. Zeggen wat jij wil, doen wat jij wil, zonder daarmee iemand anders te kwetsen. Diplomatie is voor jou van levensbelang.

12. Vissen

Jij bent op zoek naar een omgeving waar je helemaal jezelf kunt zijn. Geborgenheid is voor jou immers heel belangrijk. Je probeert het vertrouwen tussen jou en je partner of een goede vriend te vergroten om zo een veilige basis te creëren.

Dit artikel verscheen eerder op Metro.