Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 24 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit is alles wat we weten over de nieuwste Disney live-action film: The Aristocats

Het ziet er naar uit dat we een nieuwe live-action krijgen van een echte Disney klassieker. Disney bevestigde op 20 januari dat ze The Aristocats uit de jaren 70 omtoveren tot een heuse live-action variant! Dit is niet de eerste keer dat ze dit doen, in 2019 kwamen ze namelijk met The Lion King en Lady and the Tramp en in 2020 werd Mulan uitgebracht.

Dit is alles wat we tot nu toe weten over de live-action versie van The Aristocats.

The Aristocats

De film volgt een familie chique katten in Parijs. Moeder Duchess samen met haar drie kittens: Berlioz, Marie en Toulouse. Ze leiden hun luxe leventje in het huis van hun eigenaar, Madame Adelaide Bonfamille, tot dat een van haar personeelsleden de katten ontvoert. Hij laat ze alleen achter in de middle of nowhere. Om terug naar huis te komen, werken ze samen met Thomas O’Malley, een straatkat. Met zijn kennis van de wereld helpt hij de familie terug naar huis te gaan.

De jaren 70-versie van The Aristocats was een wereldwijd succes en produceerde het bekende nummer ‘Everybody Wants to Be a Cat’. De productie van de live-action is nog in vroege staat, maar dit is wat we erover weten.

Trailer

Helaas is het voor nu nog te vroeg om wat beelden te zien van de live-action. Verwacht maar veel dansende katten en een mooi uitzicht van Parijs. Fans kunnen waarschijnlijk wel dezelfde stijl verwachten als de live-action van Lady and the Tramp. Deze film verscheen in 2019 en is alleen op Disney+ te zien.

Releasedatum

Ook de releasedatum is nog niet bekend. Daarnaast is het ook nog niet bekend of we de film op het grote scherm kunnen verwachten of dat het exclusief op Disney+ wordt uitgebracht.

Cast

Wie in deze film gaan spelen is nog niet bekend, wel weten we dat regisseur Will Gluck, bekend van Peter Rabbit, en Onward-schrijver Keith Bunin samen het verhaal gaan maken.

Wij kunnen niet wachten en hopen dat er binnenkort meer bekend gaat worden over The Aristocats live-action. We houden jullie op de hoogte.

Diversiteit in Disney’s ‘Enchanto’: geen prinsessen maar wél een gezellige Colombiaanse familie