Kim van der Blom
Kim van der Blom Love & Seks 13 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

Wat staat je deze week te wachten? Dit is je weekhoroscoop van week 50

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een weekhoroscoop voor je klaar staan. En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 50 voor jou in petto heeft?

Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen..

Weekhoroscoop week 50

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

1. Ram

Jij bent altijd wel in voor iets aparts. Aan creatieve ideeën ontbreekt het jou ook deze week niet. Als je die, met jouw tomeloze inzet, dan ook nog omzet naar iets tastbaars, dan kun jij echt iets bijzonders bereiken deze week.

2. Stier

Je neemt deze week te grote risico’s in je gevoelsleven. Daarmee bezorg jij jezelf enorm veel spanningen, dus pas op. Spanningen uiten zich snel in lichamelijke klachten. De risico’s die jij neemt leiden waarschijnlijk wel tot een goed resultaat.

3. Tweeling

Jij kunt deze week je hart luchten bij iemand die je zeer dierbaar is. Dat zul je zelfs moeten doen om, figuurlijk, te overleven. Het doet jou en je toehoorder goed en het brengt jullie dichter bij elkaar dan ooit tevoren. Wat er verder uitkomt…

4. Kreeft

Jij bent absoluut aan het winnen de komende dagen en dat geluk zal nog wel even aanhouden. Je voelt je in topvorm en de gevolgen daarvan zijn op alle fronten merkbaar. Een carrièresprong of een sprong vooruit in de relatie, alles kan.

5. Leeuw

Je hebt ambities en je bent niet snel tevreden over een behaald resultaat. Perfectie is wat je wilt en daar ga je voor. Je probeert elke keer een stapje op de carrièreladder te nemen. En deze week behaal je zelfs al het eerste succes.

6. Maagd

Geniet deze week van de bijzondere rust die je samen met je partner kunt beleven. Laat je emoties en gevoelens stromen. Er mogen slechts fijne gevoelens in je opkomen. Zo niet dan moet je gaan uitzoeken waar die andere gevoelens vandaan komen.

Dit is jouw slechtste ‘beauty gewoonte’ volgens je sterrenbeeld

7. Weegschaal

Je bent er deze week niet helemaal bij met je hoofd. Wat je ook doet, je kunt je niet concentreren. Waar ben je mee bezig? Als iets zo belangrijk is neem er dan ook echt de tijd voor. Dan heb je daarna de energie om je op andere dingen te concentreren.

8. Schorpioen

Je kunt deze week een lastige kwestie in je relatie uit de wereld helpen. Je partner staat open voor een goed gesprek. Pak je het op de juiste manier aan, verdiep en verrijk jij je relatie. Zorg dat jezelf ook open en eerlijk bent tegen je partner.

9. Boogschutter

Deze week zit vol conflicten en woordenwisselingen. Let dus extra op je woorden om echte problemen te voorkomen. Jij kunt als geen ander verschillende kanten van een zaak zien. Door conflicten op te lossen groeit je gevoel voor eigenwaarde.

10. Steenbok

Jij reageert deze week wel erg boos op je omgeving. Dat is niet terecht, want men heeft slechts het beste met je voor. Vergeet niet dat je alleen oprechte kritiek krijgt van mensen die echt om jou geven. Kritiek geven is immers erg moeilijk.

11. Waterman

De resultaten die jij behaalt deze week mogen er zijn. Je eigenwaarde heeft hierdoor echt een enorme opkikker gehad. Dat is begrijpelijk en juist dit stelt jou in staat optimistische toekomstplannen te maken. Zorg wel dat je realistisch blijft.

12. Vissen

Denk deze week liever een keertje extra na voordat je die stap neemt. Je komt dan wel een beetje voorzichtig over. Maar je voorkomt daarmee in ieder geval een eventuele misstap. Er kunnen onschuldige mensen geraakt worden.

Dit artikel verscheen eerder op Metro.