Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 8 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

Waarom mensen die je negeren op app hartstikke gezellig personen zijn

‘Joehoe, leef jij nog?’ Mochten je vriendinnen weer eens klagen over dat je niet reageert op WhatsApp, trek je daar dan niets van aan. Met tien gesprekken openstaan en 35 ongelezen berichtjes schijn jij namelijk gewoon veel te gezellig zijn.

In dit tijdperk is appen onwijs belangrijk, maar misschien is het niets voor jou. Maar maak je geen zorgen, je bent echt geen naar persoon als je mensen per ongeluk negeert.

Waarom je gezellig bent als je slecht bent in appen

Mensen die niet graag op WhatsApp zitten, leven meer in de tijd van nu. Op dit moment ben je even met een vriendin een wijntje aan het drinken en daarbij wil je niet gestoord worden. Zo doe jij dus ook meer moeite om je vrienden echt te zien, want dat is HET moment op alle updates even bij te werken. En dat is juist super gezellig.

Je hebt bijna geen ruzie

Je bent ervan overtuigd dat WhatsApp is uitgevonden om miscommunicatie uit te lokken. En dat is ook zo, want heel vaak komen vriendinnen bij jou klagen over een ruzie via WhatsApp. Wat negen van de tien keer gewoon komt omdat je elkaar niet goed begrijpt. Daar doe jij dus gewoon lekker niet aan mee.

Gezelligheid staat bij jou voorop

Je reageert ook niet omdat je niet met diegene wilt praten, maar vaak denk je ‘Oh wat leuk, ik reageer zo even op.’ Vier uur later ben jij alweer hele andere dingen aan het doen en vergeet je dus te reageren.

Je leeft in het moment

Je vindt het belangrijker om in het moment te leven en niet je telefoon als beste vriendin te hebben. Daarom lees je weleens appjes, maar vergeet je te reageren.

Je houdt van feestjes

Je vrije tijd spendeer je graag op feestjes of bij iemand thuis. Zolang jullie maar geen telefoon nodig hebben, want dan word je geconfronteerd met de 80 berichtjes die je nog hoort te beantwoorden.

Je bent creatief

Iedere keer als iemand je aanspreekt op je app-gedrag kom je weer met een creatief antwoord waarom je dan iemand hebt genegeerd. Creativiteit is dus jouw tweede naam geworden.

Mocht je toch nog iets vaker willen reageren, misschien is dit dan iets voor jou

Horror of geniale uitkomst? Deze app maakt het je onmogelijk om berichten te negeren