Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love & Seks 8 mei 2015
Leestijd: 5 minuten

12 x complimentjes waarmee je zijn ego gigantisch streelt

Het is altijd handig om te weten wat je het beste tegen hem kunt zeggen om zijn ego te strelen. Mocht je een keer wat goed te maken hebben, of juist zijn volledige aandacht en liefde willen, complimentjes doen veel. Het werkt namelijk zo (tenminste, dat hebben we vaak ondervonden), als jij je man combineert met een beetje liefde van jouw kant, een complimentje in dit geval, dan krijg je daar een hoop voor terug. Je zegt iets liefs, je streelt zijn ego en daardoor heb je een grote kans dat hij je dankbaar is. De lach die hij je zal geven, die maakt ook jou gelukkig.

Als je geluk hebt krijg je er ook nog een dikke knuffel, een zoen met veel passie, of zelf een complimentje voor terug. Alleen maar door het combineren van je man en een complimentje krijg je meer, net zoals bij KPN! Als jij namelijk meerdere producten bij hun afneemt, en die vervolgens combineert krijg je gratis en voor niets heel veel extra’s. Laten we hieraan een voorbeeld nemen en met (één van) de volgende twaalf complimentjes onze mannen blij maken:

1. Je hebt gelijk

Met stip op één: je hebt gelijk. Het is namelijk een complimentje voor zijn kennis. Hij had het goed, en als je hem daarvoor waardeert en het erkent, dan voelt hij zich de koning van de wereld. Echt. Plus, je geeft het goede voorbeeld waardoor de kans groter is dat wanneer jij gelijk hebt, hij dat ook zal toegeven. Win win.

2. Schat, wat zie je er heerlijk uit vandaag

Ook hij wil weten of zijn outfit in de smaak valt, en zijn voorkomen vandaag goedkeurende blikken zal opleveren. Hij vindt het helemaal fijn als dat complimentje niet wordt gemaakt door de secretaresse van zijn baas, maar gewoon door jou, zijn vriendinnetje.

3. Je lippen zijn heerlijk zacht

A.k.a. je zoent heerlijk. Hoe fijn is het om dat te horen? Ook al nemen mannen vaak het initiatief voor de eerste kus, en kijken wij verwachtingsvol naar zijn reactie daarna, ook hij zoekt bevestiging. Hij wil ook graag weten of hij in de smaak valt. Letterlijk en figuurlijk.

4. Je bent een beest in bed

Ja, deze komt erachteraan. Hij jaagt, hij vangt zijn prooi en hij sleurt haar mee naar zijn terrein. Vervolgens gebeuren er dingen in de slaapkamer (of op de keukentafel, of op het aanrecht, nou ja je snapt ons) die we hier niet woord voor woord gaan opschrijven. En ondanks dat je vaak wel aanvoelt of het goed was of niet, weet je nooit echt helemaal hoe iemand anders erover denkt, tot je het hebt gehoord. Even die extra bevestiging. En aangezien seks best wel een belangrijk onderdeel uitmaakt van jullie (scharrel)relatie, wil hij wel graag weten of hij tot één van de beste behoord. Zo niet de allerbeste.

5. Wat een heerlijke selfie

Ook mannen maken foto’s. En als hij er eentje doorstuurt om te laten zien waar hij is, dan kun je hem daar best wel eens een complimentje over geven.
(P.s. zit je altijd over je internetbundel heen? Als je combineert krijg je gratis extra MB’s van KPN, lees er hier alles over)

6. De grootte van zijn zaakje

Ook deze hoort in dit rijtje thuis. Mannen horen toch graag of het groot genoeg was naar jouw voorkeur….

7. Wat zit je haar goed

HA, als je denkt dat alleen vrouwen ijdel zijn heb je het mis. Hij heeft niet 100 hulpmiddelen om hem te helpen bij zijn uiterlijk. Geen foundation, eyeliner of mascara. Zijn haar is daardoor zijn heiligdom. En ieder plukje moét goed zitten. En aangezien hij er een hoop moeite in steekt iedere ochtend vindt hij het echt wel prettig om te horen dat het vandaag ontzettend goed zit.

8. Je hebt zulke sterke armen

Hij traint, hij doet zijn workouts, en dat allemaal om (onder andere) jou op te kunnen tillen. Dan is het best lief van je als je hem daar even voor beloont en waardeert door er iets over te zeggen.

9. Wat heb je mooie billen

Er wordt vaak aan mannen gevraagd of hij een borsten- of billenman is. Maar eigenlijk wordt die vraag nooit aan vrouwen gesteld. Maar halloooo, hij kan ook een lekker kontje hebben. En dat mag hij ook best horen uit jouw mond.

10. Ben je strakker geworden?

Wij vrouwen zijn best vaak bezig met ons gewicht, met afvallen, en met sporten om in shape te blijven. Maar ook hij doet zijn best. En ook al praat hij er niet zo vaak over, hij wil ook een goed lichaam hebben. Als je daarom merkt dat hij strakker is geworden dan is dat zeker een complimentje waard. Wedden dat het hem ook motiveert om zijn best te blijven doen? (hallo sixpack).

11. Wat heb je heerlijk gekookt

Ook dat mag weleens worden gezegd. Er zijn niet alleen keukenprinsessen maar ook keukenprinsen. En als hij een koning is geweest in de keuken dan verdient hij een royale onderscheiding voor wat hij je heeft voorgeschoteld.

12. Liefje, wat heb je dat geweldig gedaan

Of het nou iets is wat hij heeft gerepareerd, of een goede prestatie die hij heeft geleverd op het werk, als hij trots is, ben jij dat ook. En dat mag je laten horen. Hij verdient een erkenning voor zijn harde werk en het goede resultaat. Geef het hem met heel je hart.

KPN combineer en krijg meer!

Fijn hè? Twee simpele dingen combineren en daar nóg meer voordeel uithalen. We zeiden het al even, KPN is daar ook helemaal voorstander van. Als het goed is heb je nu al een mobiel abonnement, kijk je televisie en heb je internet op je laptop. Als je deze producten bij KPN combineert krijg je véél extra voordelen. Hoe dat werkt? Als je bijvoorbeeld je mobiele abonnement combineert met internet voor op je laptop krijg je dubbel (!) zoveel data. En als je daar bijvoorbeeld nog een keer Interactieve Televisie bijneemt krijg je naast extra data ook nog eens gratis zenders en films. Maak je digitale leven compleet met KPN.

Geïnteresseerd? Hier kun je alle informatie vinden. Waar wacht je nog op? Het leven wordt je zo véél leuker gemaakt. Combineer je mobiele abonnement en ervaar de voordelen. Simpel mét heel veel voordelen voor jou. Win win!