Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love & Seks 13 mei 2015
Leestijd: 5 minuten

Wat vrouwen echt willen: 13 x wat hem de ideale man in bed maakt

Nadat we al hebben omschreven welke dingen wij vrouwen zoeken in een relatie, hoe hij perfect kan zijn voor ons, en welke superhero we graag op de bank willen hebben zitten, is er nog één heel belangrijk onderdeel: wat hem ideaal maakt in bed. Benieuwd naar wat wij vrouwen nou echt in een relatie willen?

Want zeg nou zelf, als je man er als een goudvisje op het droge bij ligt, of alleen maar aan zichzelf denkt, dan schiet dat niet echt op toch? Vandaar dat we nu eens haarfijn uitschrijven welke dertien dingen wij vrouwen verwachten tussen de lakens dat hem de ideale man maakt.

1. Als hij ook aan jouw behoeftes denkt/h5>
Deze staat niet voor niets op één. Een man die alleen aan zichzelf denkt is geen ideale man in bed. Het mannenlichaam en het vrouwenlichaam werken nou eenmaal anders. En als hij dat niet snapt, of er geen begrip voor kan opbrengen dan zullen jullie nooit mindblowing zijn samen tussen de lakens. Het is belangrijk dat je dezelfde taal spreekt, en dan kan alleen als je aan elkaar denkt.
2. Als hij lang kan volhouden/h5>
Ook zo saai als het binnen twee seconden voorbij is. Als het langer duurt voordat je kleren uit zijn dan de daadwerkelijke lichamelijke interactie tussen jullie twee, tsja dan zit er ergens iets niet goed. Het hoeft heus niet iedere keer uren te duren. Maar wel wat langer dan een minuut alstublieft.
3. Als hij doet aan voorspel/h5>
Wij vrouwen hebben wat meer nodig dan alleen de daad. Om tot een climax te komen is het van belang dat hij ons even opwarmt om het maar even zo te zeggen. Wij zijn net een diesel, komen langzamer op gang en het kost net iets meer moeite allemaal. Maar als we eenmaal op stoom zijn….
4. Als hij je varieert/h5>
Niet alleen tijdens de seks maar ook iedere keer als jullie seks hebben. Zodra het een routinematig dingetje wordt zul je zien dat je je gaat vervelen en weinig zin hebt. Wissel af, zowel tijdens de vrijpartij (lees: probeer verschillende standjes) en ga de ene keer voor een romantische vrijpartij en de andere keer een heftig stoelpartijtje. En natuurlijk kun jij het initiatief nemen, maar er moet ook wel iets uit hem komen. En als hij durft en dit kan, dan heb je een lover die je keer op keer blijft interesseren.
5. Als hij je echt aankijkt/h5>
Als hij continu zijn ogen stijf dicht houdt of alleen maar naar de muur aan het staren is, tsja, dat is niet wat we willen toch? We willen een man die oog voor ons heeft. Die naar ons durft te kijken. En niet iemand die andere dingen interessanter vindt. Dan mag ‘ie gelijk zijn boxershort weer aantrekken.
6. Als hij de tijd ervoor neemt/h5>
En een vluggertje dan? HA, ja die zijn top. Maar er zijn ook nog andere momenten. Momenten waarop hij echt de moeite neemt om jou in de stemming te krijgen, het langzaam opbouwt, nergens haast achter zet. Een man die tijd durft uit te trekken om ieder plekje aan te raken. Immers niet lekkerders dan uren samen in bed liggen toch?
7. Als hij weet hoe hij jou moet aanraken/h5>
Iedere vrouw is anders. De ene vrouw heeft net iets meer nodig dan de andere vrouw. Maar het is belangrijk dat hij op jou reageert en je goed opneemt. En daarmee bedoelen we dat hij in de gaten houdt waar jij op reageert. Als hij dat spelletje onder de knie krijgt dan zweef jij al snel genoeg naar cloud 9.
8. Als hij complimenten maakt/h5>
Dat hoeft niet per se tijdens jullie intieme moment, maar het mag ook daarna. Of zomaar uit het niets. Het is fijn om af en toe bevestiging te krijgen. En natuurlijk kun je het ook horen aan zijn ademhaling. Maar hoe heerlijk is het als hij zegt dat jij een goddess bent? Of vertelt waar je ontzettend goed in bent? Een echte ideale man doet dat. Gewoon voor jou. We blijven vrouwen hè, dus we horen graag dit soort dingen.
9. Als hij laat weten wat hij fijn vindt/h5>
Stel je voor dat hij muis- en muisstil is. Dat hij bijna nergens op reageert, of niet durft te zeggen wat hij nou echt fijn vindt. Poeh, dan is zijn lichaam net de moeilijkste wiskunde. Nee, de ideale man durft hardop te zeggen of via subtiele aanwijzingen te vertellen wat hij echt fijn vindt. Want op het moment dat jij daar gehoor aan geeft en hij er nog meer plezier in krijgt doordat jij goed presteert, gaat hij drie keer zo hard zijn best doen. Win win.
10. Als hij daarna tijd neemt voor een knuffel/h5>
Deze vinden we ook heel belangrijk. Op het moment dat hij klaar is mag hij echt wel even een klein kusje geven, een dikke knuffel, of noem het maar op. Gewoon een lief gebaar. Het is behoorlijk hard als hij opstaat, zijn broek aantrekt en de deur uitloopt. Dat gunnen we onze ergste vijand niet (ehm toch?).
11. Als hij niet in slaap valt/h5>
DUH. Ja DUH. Maar helaas komt het voor. En zodra hij dat doet, dan is hij verre van ideaal.
12. Als hij je aanvoelt/h5>
Samen hetzelfde ritme hebben is ontzettend belangrijk.
13. Als hij de moeite neemt om een ideale setting te creëren

Dat hoeft niet iedere keer. Maar er zit een groot (lees: heel groot) verschil tussen een kamer met TL licht of een kamer met gedimd licht en prachtig kaarslicht. Al is het alleen maar omdat jij je waarschijnlijker ook op je gemak voelt als de spotlights niet op jou down under gericht zijn.

Heb je deze man gevonden? NOOIT meer laten gaan.