Britta van Aggele
Britta van Aggele Love & Seks 30 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze 3 aanwijzingen laten zien dat hij niet meer van je houdt

Relaties: ze kunnen ontzettend leuk, maar ook gecompliceerd zijn. Break-up season lijkt weer begonnen te zijn en met deze verschillende aanwijzingen kan je zien dat je partner mogelijk niet meer van je houdt.

Wij vertellen je precies welke drie aanwijzingen erop wijzen dat ook voor jou een relatiebreuk voor de deur staat.

Relatiebreuk

Als eerst moeten we natuurlijk zeggen dat elke relatie anders is. Iedereen heeft tegenwoordig online zijn mening klaarstaan om te vertellen wat er mis is met iemand anders zijn relatie. Toch zijn er ook een paar algemene aanwijzingen die erop kunnen wijzen dat het niet zo goed gaat met je relatie. De ene is duidelijker dan de ander, maar wij zetten drie aanwijzingen voor je op een rij die laten zien dat hij niet meer van je houdt!

Romantisch doen in het herfstseizoen: dit zijn de leukste najaarsdates

1. Je hebt het gevoel dat als je stopt met het initiëren van kussen, knuffels en aanrakingen, ze volledig uit je relatie zullen verdwijnen.

Er zijn natuurlijk vijf verschillende love languages, waarvan er één physical touch is. Dit betekent dat je niet van jouw partner kan afblijven, of dit nou thuis is of in het openbaar. Hoewel niet iedereen deze love language heeft, is het wel belangrijk in je relatie om intiem met elkaar te zijn. Dit onderscheid namelijk jouw relatie met je lover met die van jou en je vrienden. Als dit gedeelte van je relatie compleet wegvalt vanuit je partner is er dus misschien reden om je zorgen te gaan maken.

2. Hij gedraagt zich koud als je iets opwindends over je leven vertelt

Is jouw partner niet jouw grootste supporter? Reageert hij amper als je hem iets spannends of opwindends vertelt wat je hebt meegemaakt? Dit kan een aanwijzing geven dat het niet goed zit met jullie relatie. Hij zou namelijk jouw grootste fan moeten zijn!

3. Hij gaat vaker apart slapen

Hoewel sommige koppels het juist ontzettend fijn vinden om apart te slapen (na overleg), is het voor veel koppels nog steeds een absolute must om in één bed te eindigen aan het einde van de dag. Merk jij dat jouw partner zich opeens begint af te zonderen, zonder hierover gesproken te hebben? Dan wordt het misschien tijd voor een goed gesprek om te kijken waar jullie staan.

Als je deze dingen onder de knie hebt, wordt de kans op gelukkige relatie groter

Als je een van de aanwijzingen opmerkt in jouw relatie, raden wij je aan om met je partner te gaan praten om deze gevoelens op te helderen.