Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 30 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

4 x leukste strandtenten van Bloemendaal aan Zee

Een dagje strand is héérlijk, helemaal als het zonnetje lekker schijnt. Natuurlijk kan je elke dag van het haar vertoeven op het zand, maar met een zonnestraal is het toch echt anders. Af en toe zit er zo’n warme dag tussen en hoe fijn is het dan om een dagje op het strand te zitten? Wij zetten de leukste strandtenten voor je op een rijtje. Deze keer bespreken we de leukste strandtenten van Bloemendaal aan Zee.

1. Republiek Bloemendaal

Als je fan bent van een mooie ‘design’ strandtent, dan moet je zeker even langswippen bij Republiek. Je kunt lekker buiten zitten op het terras maar ook binnen dineren in de oh zo mooie ruimtes. De Republiek blijft het hele jaar staan, dus ook in de winter kan je hier neerstrijken voor een warme choco. Neem vooral even een kijkje op hun website en Instagram.

2. Woodstock’69

Ben jij meer een laid-back type? Hou je van chillen? Drankjes op een zitzak? Relaxte muziek? Dan is Woodstock’69 echt iets voor jou. In deze tent ervaar je meer de hippie-vibe en worden er regelmatig toffe feesten gegeven.

3. Rapa Nui

Ook bij Rapa Nui ervaar je een relaxte sfeer, hier komen alle surfers en watersporters graag bijeen. Ook hier worden regelmatig feestjes gegeven én je kunt er ontzettend lekker eten. Ook leuk om te ontbijten!

4. San Blas

San Blas is de eerste strandtent die je ziet als je het strand oploopt. Deze ‘tent’ staat er het hele jaar door dus je kunt hier ook in de winter vertoeven. San Blas is relaxed de taco’s zijn AMAZING. Ook leuk: deze strandtent is groot fan van honden. Je mag ze dan ook zonder problemen meenemen, de eigenaren hebben zelf ook een trouwe viervoeter rondlopen. How cute.

Confession: ‘Hij zat vast in mij tijdens seks in de zee’