Redactie
Redactie Life 20 feb 2023
Leestijd: 4 minuten

Lieke (23): ‘Hij zat vast in mij tijdens seks in de zee’

Verhalen die je liever niet aan de grote klok wil hangen óf aan je eigen vriendinnen wil vertellen, terwijl het wel de hoogste tijd is om je hart te luchten. Say no more. In ‘Confession’ lees je iedere week verhalen en gebeurtenissen die soms herkenbaar zijn, en soms ook niet. Maar een ding hebben wij allemaal gemeen: ieder van ons heeft wel eens iets meegemaakt of gedacht wat je liever niet openlijk uit. Omdat je denkt dat je de enige bent.

Lieke* (23): hij zat in mij vast

“OMG. Schrijf ik dit echt op? Het is dat het mijn naam veranderd wordt is, want dit verhaal heb ik nog nooit iemand verteld. Na een spannend avontuurtje krijgt de gemiddelde persoon rode oren. Ik denk alleen nog maar terug aan de paniek die mijn lichaam overnam toen ik met mijn toenmalige vriend seks in de zee had.

Goed. Ik had seks in de zee met mijn ex. Laat ik hem Tom noemen, want hij mag er echt niet achterkomen dat ik dit in het openbaar deel. Het was onze eerste vakantie samen en we zaten nog in die honeymoon fase. We hadden nooit ruzie en superveel seks, dus niks stond een fantastische vakantie in de weg.

Fantasierijk

Het begon ook heel goed. Het weer was lekker, we deden superleuke dingen samen en tijdens onze etentjes raakten we maar niet uitgepraat. Na drie mojito’s vertelde Tom dat hij het opwindend vindt om ook eens in het openbaar seks te hebben. Tot dat moment kwamen we niet verder dan het bed en de douche. Het leek me dus een prima idee om wat anders te proberen.

Goed om te weten voor het verhaal: ik heb niet veel bedpartners gehad. Laat staan ervaring met seks in het openbaar. Ik liet het dus aan Tom over om te bepalen wáár we het dan eens zouden proberen. Stiekem vond ik het idee eerder angstaanjagend dan geil. Wat als iemand ons zou betrappen en ik mijn bikini op m’n enkels heb hangen? Dat zou zó gênant zijn.

Ik liet het idee daarom varen, want serieus… Zouden we het écht gaan doen? Ik betwijfelde het. Tot we op de laatste dag samen in de zee waren.

Seks in de zee

We waren gewoon aan het zwemmen, niets bijzonders. Ik merkte wel dat Tom steeds verder en verder ging. Niet veel later begreep ik waarom, hij zwom weg van de mensen. Toen hij mij zoende begon het bij mij te kriebelen. Ehhh, we gaan het écht doen? Ik had helemaal niet verwacht dat ik die kinky kant in mij had zitten.

De details bespaar ik maar. Ik kan je in ieder geval verzekeren dat het 1. spannend is en 2. een gedoe. Heel sexy was het niet, maar het feit dat mensen je kunnen zien maakt het een aparte ervaring. Nu moet ik óók toegeven dat het totaal niet lang duurde. Dat komt niet omdat Tom te snel klaarkwam, maar omdat we ineens merkten dat er een vacuümeffect ontstond.

Wat blijkt? Als je seks in het water hebt, bestaat de kans dat je in elkaar vast komt te zitten. Als ik dat wist had ik dit NOOIT gedaan. Het voelde zo raar en vervelend dat ik een halve paniekaanval kreeg. What the f moeten we nu doen? Gelukkig duurde niet lang, maar na de horrorverhalen die ik las op internet mag ik daar blij mee zijn.

Met een sisser

Het had namelijk veel erger af kunnen lopen. We hebben zo’n mazzel gehad dat we niet in elkaar vast bleven zitten. Zie je het al voor je? Loop ik daar met m’n bikinibroekje in de ene hand, terwijl ik Tom vast probeer te houden. Terwijl hij nog in mij zit. Tering. Ik krijg bijna een zweetaanval bij de gedachte.

Eén ding weet ik wel, en dat is dat ik geen seks meer wil als er iets van water aan te pas komt. Zelfs niet onder de douche. Tom spreek ik inmiddels ook niet meer. Hij kon erom lachen, maar ik ben vooral bang geworden door deze ervaring.

Wil je ook je hart luchten of een verhaal kwijt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Heb je vaak dromen over seks? De betekenis daarvan is minder spannend dan je denkt