Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 20 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Rapper Boef over zijn nieuwe nummer met Lil Kleine: ‘Ik vind dat iedereen een tweede kans verdient’

Na twee jaar werken aan zijn nieuwe album Luxeprobleem is het eindelijk tijd voor feest – want het album is af. Hij organiseerde een releaseparty om zijn nieuwe muziek te vieren. De rapper zegt wel getwijfeld te hebben over de locatie, maar bij hem thuis leek hem het tofste voor zijn fans. Afgelopen weekend nodigde hij fans en collega’s uit en iedereen kwam opdagen in de mooiste outfits. Twee opvallende dingetjes: iedereen draagt disposable schoenhoesjes en Lil Kleine was nergens te bekennen.

Echte luxeproblemen voor Boef

Het album heet Luxeprobleem en Boef heeft hier ook zeker mee te maken. De rapper had de meest luxe spullen in huis gehaald, van kaviaar tot aan heel veel champagne, aan allles was gedacht. Waar ook rekening mee was gehouden, was de vloerbedekking. Alle gasten moesten namelijk schoenhoesjes aan aan om de vloerbedekking schoon te houden, je weet wel van die blauwe zakjes die je bij het zwembad draagt.

De samenwerking met Lil Kleine

Op het nieuwe album staat ook zijn nieuwe hit Herinnering, die in samenwerking met Lil Kleine is gemaakt. Het nummer breekt binnen een dag het Spotify record van meest gestreamde nummer op de eerste dag na de release. Het nummer wordt niet opgepakt door de radio omdat Lil kleine over zijn ex Jaimie Vaes rapt. Boef vertelt aan Shownieuws dat hij het jammer vindt, maar dat hij de radio niet nodig heeft. “Daarvoor werd ik ook al niet op de radio gedraaid en ik vind gewoon dat iedereen een tweede kans verdient.” Lil Kleine zelf was helaas niet op de releaseparty aanwezig i.v.m. corona.

Lil Kleine dropt nieuw nummer en haalt uit naar ex-Jaimie Vaes

 Nog een interview

Tijdens Humberto op zaterdag gaat Boef nog iets dieper in op de situatie rondom Lil Kleine en zijn ex Jaimie Vaes: “Ik spreek die beelden niet goed. Ik ben ook de eerste die tegen hem heeft gezegd van ‘dit is niet goed’. Maar een verhaal heeft altijd twee kanten en iemand volledig de mond snoeren is niet iets waar ik achtersta.” Ook vertelt hij over zijn eigen gemaakte fouten in het verleden. “Vind je het oneerlijk hoe het is gegaan? De afrekening?”, vraagt Humberto.

“Het voelt wel een beetje alsof er met twee maten gemeten wordt. Maar ik zie nu ook wel in dat ik toen een heel ander persoon was, dus ik snap het ergens ook wel. Ja, ik heb fouten gemaakt en wat mensen uitgescholden, maar als ik zie wat er nu allemaal in de wereld gebeurt. Ik zie laatst iemand snuiven op het podium en zij staan nog steeds op festivals”, aldus de rapper.

Met het commentaar op het interview met Shownieuws is Boef minder blij. Hij uit daarom op Instagram dat dit zijn laatste interview met het programma ooit was.