Emma Toussain
Emma Toussain Mode 20 feb 2023
Leestijd: 1 minuut

Wil je een designertas maar heb je geen geld? Deze it-bag is betaalbaar én mooi

Veel vrouwen (en mannen) willen maar wat graag een designertas in hun kast hebben staan. Het is de ultieme vorm van luxe – het bezitten van zo’n duur item dat je waarschijnlijk ook niet eens heel vaak gaat dragen. Dat is natuurlijk ook weer zonde; je wil wel dat zo’n accessoire mooi blijft. Zo’n tas kost al snel meer dan duizend euro, iets wat veel van ons niet zo maar hebben liggen en al helemaal niet voor een tas. Er gaat nu een tas rond op ‘t internet, omdat het lijkt op een designertas maar het niet is.

En het is ook nog eens een stuk goedkoper. Veel makkelijker bij elkaar te sparen dus.

Arket coming through with the bags

Het merk Arket heeft prachtige items en dus ook tassen. Instagram staat vol influencers die één specifieke tas van het merk dragen, namelijk de Leather Crossbody Bag van 189 euro. Nog steeds geen koopje, maar wel al een stuk beter te doen. Als jij elke maand 63,30 euro opzij zet, kan je ‘m over drie maanden in je kast hebben staan.

Mocht je wel gewoon door willen sparen, dan snappen we dat natuurlijk ook. Maar welke koop je dan? We zetten de beste designertassen op een rijtje. Instapmodelletjes, maar zeer zeker wel je geld waard.

Dit zijn de beste online kledingmerken voor het nieuwe seizoen

Grazia