Kim van der Blom
Kim van der Blom Beauty en Style 28 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de beste online kledingmerken voor het nieuwe seizoen

De zomer is bijna voorbij en de herfst is in aantocht. Dit maakt ons excited om een nieuwe herfstgarderobe te kopen en onze kast te reorganiseren. Maar voordat we beginnen, hebben wij uitgezocht waar je het beste online kan shoppen.

Ben je opzoek naar nieuwe items voor het najaar? Of heb je gewoon zin om online te shoppen? Wij hebben op een rijtje gezet waar je dit het beste kunt doen!

1. Asos

Asos is een online kledingwinkel die verschillende merken verkoopt. Naast hun eigen merken, verkopen ze ook merken als Adidas en Topshop. De bezorgkosten zijn €4 en zijn gratis vanaf €42. De bezorging kan ongeveer drie dagen duren.

2. Weekday

Weekday is een Zweeds kledingmerk, geïnspireerd door streetstyle en de generatie van nu. Bij Weekday duurt de bezorging 2 à 3 dagen. Thuisbezorging kost €6 en als je het bij een pick-up locatie laat bezorgen €3. De verzendkosten zijn gratis vanaf €70.

3. & Other Stories

& Other Stories verkoopt naast kleding ook statement-sieraden en beautyproducten. Hier duurt de bezorging 2 à 3 dagen en zijn de verzendkosten €4. De verzendkosten zijn gratis bij besteding boven €90.

4. Mango

Opzoek naar een outfit voor op kantoor of voor een avondje uit? Mango heeft het. Bij Mango kan je je bestelling gratis afhalen in de winkel, dit duurt 3 à 6 dagen. Bij thuisbezorging kost het €2,95, maar het is al gratis bij besteding van €30. De verzending kan 2 à 4 dagen duren bij thuisbezorging.

5. Zara

Zara, wie heeft er niet een keer geshopt? Gratis verzending is bij besteding vanaf €50. Afhalen bij een van hun winkels is gratis, voor thuisbezorging of afhalen bij een pick-up locatie kost het €3,95.

6. Arket

Arket verkoopt naast een collectie voor man, vrouw en kinderen, ook een homecollectie. Dit merk vindt een goede kwaliteit en duurzaamheid belangrijk. Bij de Arket zijn er drie bezorgopties: thuisbezorging, climate-smart thuisbezorging of je bestelling afhalen bij een pick-up locatie. Thuisbezorging kost €5 en afhalen bij een pick-up locatie €3. Climate-smart kost €4, dit houdt in dat jouw bestelling op een duurzame manier wordt bezorgd. Voor alle bezorgmethodes geldt dat het 2 à 3 dagen kan duren en dat je gratis verzendkosten krijgt boven de €100.

7. Uniqlo

Voor basics die je niet kan missen in je kledingkast, ben je bij Uniqlo op het juiste adres. Hier kan het bezorgen 2 à 4 dagen duren, de standaard bezorgkosten zijn €3,95.

Genoeg opties om online te shoppen, veel shopplezier!