Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 28 sep 2021
Leestijd: 1 minuut

Dit is de nieuwe vriend van Megan uit Temptation Island

Megan deed in 2018 mee aan Temptation Island met haar toenmalige vriend Kevin. Nadat Kevin haar tijdens Temptation Island slecht behandelde, deelde ze het bed met Joshua, waar ze later een relatie mee kreeg. Sindsdien zit Megan niet stil, binnenkort verschijnt ze in de Belgische OnlyFans-documentaire samen met oud Temptation Island-deelnemer Milou. En ze heeft een nieuwe relatie!

Wij praten je bij.

Zo ziet Megan uit Temptation Island er nu uit (en dat is heel anders dan in 2018)

Megan uit Temptation Island

De nieuwe vriend van Megan heet Dylan Vanderwal. Hij woont, net als Megan, in het Belgische Oostende. Je kan hem op Instagram vinden onder @dylan.vanderwall. Verder is er nog niet veel bekend over de nieuwe liefde van Megan. Het enige wat we wel weten, is in welke auto Dylan rijdt. Voor de liefhebbers: een grijze Audi.

We zijn benieuwd wat hij van de OnlyFans-carrière van Megan vindt. Eerder was ze hier al erg open over tijdens de aflevering van Eating With My Ex op Discovery+. Hier vertelde ze, “Het verdient veel veel meer dan ik ooit had durven dromen.” Het koppel heeft hun relatie Instagram offical gemaakt. Wij hopen dat hij liever is voor Megan dan Kevin was tijdens het seizoen van Temptation Island 2018.

Zo ziet Megan uit Temptation Island er nu uit (en dat is heel anders dan in 2018)