Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 27 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Undercover seizoen 3: Netflix deelt eerste beelden én een releasedatum

De Nederlandse Netflix Original Undercover was in 2019 een complete hit toen seizoen 1 verscheen. Afgelopen jaar kwam ook seizoen 2 uit en sinds we de afleveringen hebben bekeken, wachten we op seizoen 3. Netflix deelt nu de eerste beelden én verrast ons met een releasedatum.

En geen zorgen: onze favoriete karakters keren allemaal terug!

Undercover: seizoen 3

Met de komst van de nieuwe karakters Serkan en Leyla Bulut worden de aartsrivalen undercoveragent Bob en Ferry Bouman gedwongen om hun haat voor elkaar opzij te zetten en zichzelf daarmee te verzekeren van een nieuwe toekomst. Bob is wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral).

Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Patrick Diericks (Jeroen Van der Ven) doet Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan. Bob neemt deze levensgevaarlijke missie met tegenzin aan in een poging zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en een toekomst met zijn nieuwe gezin veilig te stellen. Maar dan stuit hij op Ferry Bouman…

Wanneer kunnen we seizoen 3 op Netflix zien?

Maar nu vraag je je natuurlijk af, wanneer kan ik het nieuwe seizoen bekijken? Netflix heeft bekend gemaakt dat Undercover seizoen 3 vanaf zondag 21 november op Netflix verschijnt. Dit seizoen zal uit 8 afleveringen bestaan, waarvan, net zoals bij seizoen 2, elke zondag een nieuwe aflevering wordt toegevoegd. Wij gaan zeker kijken, jij ook?

Emily in Paris seizoen 2: Netflix deelt eindelijk de releasedatum