Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 10 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Lil Kleine dropt nieuw nummer en haalt uit naar ex-Jaimie Vaes

Vandaag het nieuwe nummer genaamd Herinnering van Lil Kleine en Boef uit. Lil Kleine wil de situatie tussen zijn ex en hemzelf achter zich laten. “Iemand anders moet je pijn verzachten want ik zet je bij deze uit mijn gedachten”, rapt hij in zijn nieuwe nummer. De rapper neemt geen blad voor de mond en deelt sneer na sneer uit.

Uithalen over vreemdgaan en drugsgebruik

Nadat Jaimie op meerdere platformen haar verhaal heeft gedaan over wat Lil Kleine haar heeft aangedaan, is het nu de beurt aan de rapper zelf. Lil Kleine heeft het in het nummer onder andere over de situatie wat betreft hun zoon Lío. “Nu wil je dreigen met: nee je mag je zoon niet zien. Maar jij hebt hem ermee, en bovendien, heb ik nog zo veel shit op jou. Maar die dingen laat ik ook niet zien.”

Ook rapt Lil Kleine over dat Jaimie Vaes zou zijn vreemgegaan terwijl hij vast zat voor mishandeling. “Plus toen ik in mijn cel opgesloten zat, hoorde ik dat je met een gozer was. Ik zeg je eerlijk, ik voel me zo genakt. Maar ik ben niet boos op dat, nee ik sta boven dat. Vreemgaan is wat je van mij verwachte, maar zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten.” Met de zinnen: “Je bent high, ik ben net daarboven” en “Maar het gaat niet beter worden als je dingen neemt” refereert hij ook nog eens naar het vermeende drugsgebruik van zijn ex.

Eerste reactie

Het is voor het eerst dat de rapper wat dieper ingaat op de situatie met zijn ex. Maar over de mishandelingen praat hij niet, wellicht omdat het onderzoek van het OM nog loopt. Wel zegt hij via Instagram bij de aankoniging van het nummer dat het een relatie was waarin ‘het slechtste’ bij beiden naar boven kwam. Ook schreef hij lang getwijfeld te hebben over het uitbrengen van het nummer. “Ik heb heel lang getwijfeld of ik de tekst op de single van Boef moest doen. Zeker nu ik eindelijk weer contact heb met mijn kind. Maar dit komt uit mijn hart en het moest er een keer uit.”

Awkward: Lil Kleine en Jaimie Vaes beiden aanwezig op bruiloft van vrienden