Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 10 feb 2023
Leestijd: 1 minuut

Troubles in paradise? Verloving Megan en Dennis lijkt van de baan

Zo’n 10 dagen geleden schreven we over dat Megan Desaever, bekend van Temptation Island, verloofd was met EOTB-Dennis Roos. Opvallend, omdat ze ten tijde van de verloving nog maar zo’n drie weken officieel een stel waren. Toch lijkt het liefdesverhaal nu al tot een einde te zijn gekomen, want ze ze volgen elkaar niet meer op social media. In het normale leven niet per sé een reden tot paniek, maar in realityland betekent dit einde verhaal.

Megan en Dennis uit elkaar

Dat de relatie nog niet zo sterk was als ze misschien zelf dachten.. ja, dat blijkt. Op Lovereality is te lezen dat Megan een DM heeft ontvangen van een onbekende dame die vertelt dat zij en Dennis gezoend hebben en dat hij aan haar heeft toegegeven dat hij het simpelweg ‘leuk’ had met Megan. Volgens de Vlaamse realityster ontkende haar nieuwe liefje dit verhaal maar er zat tóch een breukje in het vertrouwen. Megan zou daarna naar een ex zijn gegaan om een ‘after’ bij te wonen maar dit viel niet in goede aarde bij Dennis omdat hij zeker dacht te weten dat er meer gebeurd was tussen de twee. Draaaaaamaaaaaa.

Inmiddels hebben ze elkaar dus geblokkeerd en ontvolgd – het sprookje (?!) is voorbij.

Belastingfraude

Het is ff niet makkelijk voor Megan. Of nou ja.. ze maakt het zichzelf niet makkelijk. Ze leit tijdens een uitzending van RUMAG weten geen belastig te betalen. “Als je je belasting correct aangeeft, is de helft weg. Dat vind ik gewoon oneerlijk,” onthulde ze. Toch stond een aantal dagen later de politie op de stoep, om een onderzoek te starten naar belastingfraude.

Zo ziet Megan uit Temptation Island er nu uit (en dat is heel anders dan in 2018)