Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 5 mei 2022
Leestijd: 1 minuut

Awkward: Lil Kleine en Jaimie Vaes beiden aanwezig op bruiloft van vrienden

Over ongemakkelijke situaties gesproken: rapper Lil Kleine en ex-vriendin Jaimie Vaes zijn beiden gezien op het huwelijk van Vincent van Trier, een Belgische horeca-uitbater en zijn vrouw en Cilem Tunc. En dat terwijl Kleine een officieel contactverbod heeft.

Aiii.

Lil Kleine en Jaimie Vaes

Lil Kleine was te gast op het huwelijk van Vincent en hij trad daar ook op, zo was ook de zien op social media. Jaimie staat met de bruid en haar vriendinnen op de foto. Hoe zit dat dan? Het huwelijk duurde meerdere dagen dus waarschijnlijk waren de exen niet dezelfde dag aanwezig. Yvonne Coldeweijer bevestigde dit ook op haar Instagram:

Bron: @lifeofyvonne
Bron: @lifeofyvonne
Bron: @lifeofyvonne
Bron: @lifeofyvonne
Bron: @lifeofyvonne
Bron: @lifeofyvonne

Dé video

Afgelopen februari verscheen er een zeer verontrustende video op het juicekanaal van @lifeofyvonne. Op de video is te zien hoe rapper Lil Kleine zijn (nu ex-)vriendin Jaimie Vaes aan haar haren naar buiten sleurt en hoe haar hoofd tussen de deur van de auto wordt geklemd. Het filmpje is vrij donker dus je ziet geen details, maar je ziet genoeg om te weten dat dit foute boel was. Jorik werd bijna direct daarna opgepakt en hij heeft zelfs een tijdje vastgezeten. Inmiddels heeft hij een contactverbod dus het zou ook niet meer dan logisch zijn als de twee niet in dezelfde ruimte zijn geweest.

Jaimie Vaes krijgt een eigen realityserie op discovery+