Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love & Seks 18 aug 2019
Leestijd: 3 minuten

6 manieren waarop hij ons vrouwelijker doet voelen dan ooit

Er bestaat geen enkele vrouw ter wereld die het niet fijn vindt om zich vrouwelijk te voelen naast haar lover. En het is zo dat de man heel veel invloed heeft op dat gevoel. Gelukkig zijn er genoeg manieren waarop hij ons vrouwelijker dan ooit laat voelen. Om kriebels van in je buik te krijgen als dit je overkomt:

1. Als hij met grote ogen vol bewondering naar je naakte lichaam kijkt

Hij kijkt niet per se hoe groot je borsten zijn, hoe smal je taille en hoe rond je billen. Nee, hij kijkt bewust naar hoe wonderlijk het vrouwelijk lichaam is. Hij vindt het vrouwelijk lichaam een magisch iets, los van dat hij je alleen maar ‘lekker’ in bed vindt. Hij heeft respect voor je lichaam en bekijkt elke keer je naakte lichaam weer vol bewondering. En jij voelt je vrouwelijker dan ooit.

2. Als je in een jurkje met hoge hakken naast hem loopt en hij je behandelt als zijde

Jij bent op en top vrouwelijk gekleed. Hij kan niet anders dan naar je blijven staren. Doordat jij er zo chique uitziet heeft hij het gevoel om meer dan ooit de gentleman rol aan te nemen. Hij houdt de deur voor je open, schuift je stoel aan, biedt een helpende hand als je een trapje op en af gaat, en hij laat je geen moment alleen. Jij straalt als een pareltje.

3. Als hij je ‘mooie vrouw’ noemt in plaats van ‘mooi meisje’

Dat is het moment dat hij je niet langer als klein meisje ziet maar als een volwassen vrouw. Hij zal nooit meer spreken over een meisje, maar over een dame of een vrouw. Hierdoor laat hij ook voelen dat jullie evenwaardig aan elkaar zijn. En je kan je pas écht vrouwelijk voelen als iemand anders je ziet als een vrouw, en dit ook durft te benoemen.

4. Als hij je ook daadwerkelijk vrouw láát zijn

Hij begrijpt misschien niet hoe het is om een vrouw te zijn, maar hij laat je wel in je waarde als het om vrouwendingen gaat. Hij laat je zonder te zeuren uren voor de spiegel staan om je op te maken en je haren te doen. Juist als hij dit doet krijg je het gevoel dat hij begrijpt dat jij je vrouwelijk wil voelen en natuurlijk moeite doet voor hem.

5. Als hij vrouwelijke dingen écht mooi vindt en waardeert

Hij vindt mooie lingerie prachtig. En niet omdat het geil of opwindend is. Nou ja, tuurlijk ook wel een beetje. Maar hij ziet dat mooie, echte lingerie veel bijzonderder is dan een setje wat enkel en alleen is gemaakt om de man op te winden. Hij is zelfs in staat om voor jou de meest mooie exclusieve lingeriesetjes te kopen waar jij je op en top vrouw in voelt.

6. Als hij je vrouwelijke vormen benadrukt in bed

Hij pakt je bij je taille, raakt je borsten aan, en streelt billen. Allemaal om je nog meer vrouw te laten voelen dan je al doet als je met hem in bed ligt. Hij kust je in je nek en bekijkt je mooie vrouwelijke handen. Je merkt dat hij echt aandacht besteedt aan je lichaam en niet alleen bezig is om te scoren. Hij zal er alles aan doen om je vrouwelijkheid te benadrukken waardoor jij je zekerder voelt over je lichaam dan ooit.

LEES OOK: Van deze 15 lieve aanrakingen smelt iedere vrouw