Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Reizen 20 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Prachtig! Dit zijn de allermooiste plekjes die je op Curaçao kunt vinden

Curaçao is een vakantiebestemming die bovenaan de bucketlist van veel meiden staat. Dat is niet gek, want het eiland telt tal van prachtige baaien, gekleurde huisjes en fotogenieke plekken. Wil jij je Instagram-feed naar een hoger niveau tillen? Dan moet je deze plekjes op Curaçao zeker bezoeken.

Ben je al begonnen met sparen voor de volgende zomervakantie? Of heb je al een tripje naar Curaçao op de planning staan? Dan mag je de volgende plekken absoluut niet overslaan.

5x de mooiste Instagram plekken op Curaçao

Haal de Instagram koningin in jezelf naar boven en ga helemaal los op de volgende plekken.

Punda art Curaçao plekken Instagram
Bron: Curaçao Tourist Board

1. Punda Wings

Geef jezelf vleugels, letterlijk. Poseren voor dit prachtige kunstwerk is een absolute must. Willemstad is ontzettend kleurrijk en daar past deze muurschildering perfect tussen.

Curaçao Instagram
Bron: Curaçao Tourist Board

2. Playa Piskado

Houd je van snorkelen? Dan ben je bij Playa Piskado aan het juiste adres. Het azuurblauwe water maakt dit het snorkelparadijs van je dromen. En alsof dat niet prachtig genoeg is, zijn er ook nog veel schildpadden te spotten hier.

plekken Instagram
Bron: Curaçao Tourist Board

3. Gekleurde huizen in Willemstad

Wie Curacao zegt, zegt gekleurde huisjes. Dit kleurrijke feestje in Willemstad moet je absoluut bezoeken. Niet alleen aan de bekende Handelskade vind je gekleurde huisjes, maar ook in de wijk Pietermaai. Het wandelen langs deze mooie pandjes geeft je alle Caraïbische vibes die je nodig hebt.

Bron: Curaçao Tourist Board

4. Shete Boka

De natuur hier is adembenemend. In de zogenaamde ‘zeven monden’ botst de zee ruw tegen de kust aan en dat zorgt voor de mooiste plaatjes. Je vindt hier meerdere uitkijkpunten die allemaal een bizar uitzicht bieden.

plekken
Bron: Curaçao Tourist Board

5. De schommel bij Kokomo Beach

Deze schommel heb je vast al eens voorbij zien komen op Instagram. Bij Kokomo Beach staat een ontzettend fotogenieke schommel midden in de azuurblauwe zee. Als dat geen prachtig kiekje oplevert weten wij het ook niet meer.

Lees ook: Wanneer kun je het beste een last minute boeken?