Emma Toussain
Emma Toussain Reizen 13 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Leven als een topmodel? De villa van Romee Strijd is te huren via Airbnb

In januari nodigen topmòdel Romee Strijd en haar man, Laurens van Leeuwen, jou uit in hun luxueuze familievilla. Voor het eerst bieden Romee en Laurens hun huis als exclusieve overnachting aan via Airbnb. Met deze overnachting geeft het koppel gasten een uniek inkijkje in hun leven en de plek die zij hun thuis noemen. Altijd al willen weten hoe het is om in het huis van een topmodel te slapen? Dat kan nu!

De villa van Romee Strijd is te huren via Airbnb

Na een aantal jaren in New York te hebben vertoefd, zijn Romee en Laurens teruggekeerd naar Nederland. Hier woont het stel sinds vorig jaar met hun twee dochters, Mint en June, in de buurt van Delft. Romee, die onlangs nog shows liep voor modehuizen als Balmain en Dior, nam haar volgers destijds mee door het nieuwe huis via een digitale hometour op YouTube. Voor één gelukkige familie wordt de virtuele hometour werkelijkheid met een onvergetelijk verblijf in de stijlvolle villa van Romee en haar gezin.

Romee Strijd: “Het verhuren van ons familiehuis op Airbnb gaat niet alleen over het delen van een ruimte; het is een uitnodiging om deel uit te maken van de warme herinneringen die Laurens en ik hier hebben opgebouwd. Ik verheug mij erop om een familie welkom te heten in ons huis en ze een unieke ervaring te bieden. Maak je klaar om te ontspannen en samen qualitytime door te brengen in een ruimte die je helemaal de jouwe kan maken.”

Op 6 januari, 2024 verhuren Romee en Laurens hun droomvilla voor €0, exclusief via Airbnb. In het rustige Pijnacker staat het vrijstaande huis met twee stijlvolle, minimalistisch ingerichte slaapkamers; een masterbedroom compleet met een grote inloopkast en een charmante kinderkamer. De villa beschikt daarnaast ook over een riante keuken van natuursteen, een stijlvolle woonkamer, en een tuin ingericht op maximale ontspanning met zwembad, jacuzzi én een private gym.

Hoe boek je dit?

De droomvilla inclusief gebruik van alle faciliteiten is te boeken vanaf 18 december om 09.00 uur via airbnb.com/romeestrijd*. Je bent als gast zelf verantwoordelijk voor je reis van en naar Pijnacker. Logisch lijkt ons.

Dit zijn de goedkoopste steden om een studentkamer te huren