Omani McDaniels
Omani McDaniels Nieuws 12 jun 2016
Leestijd: 2 minuten

7 redenen waarom ieder meisje een oudere man in bed zou moeten proberen

Misschien is een groot leeftijdsverschil moeilijk voor een relatie, je zit tenslotte in andere levensfases. Maar om lekker mee te rollebollen, zijn oudere mannen verrukkelijk en wel hierom:

1. Hij is dankbaar

Hij weet dondersgoed hoe aantrekkelijk jij bent en dat je makkelijk voor een man van je eigen leeftijd had kunnen kiezen. Hij wil je dan ook erg graag laten zien dat je de juiste keuze hebt gemaakt, door met hem het bed in te duiken.

2. Hij wil je zoveel mogelijk verwennen

Oudere mannen zijn all about the foreplay. En dat is precies wat je wilt van een lover. Iemand die jou klaar wil laten komen keer, op keer, op keer, op keer, op keer.

3. Hij weet van wanten

Deze man is ervaren. Hij heeft zijn wilde periode al achter de rug en weet nu wat hij wil. Hij wil jou en gaat er niet omheen draaien. Behalve wanneer hij om jou heen aan het draaien is natuurlijk. Hij heeft jaren ervaring en hij gaat jou even laten zien wat dat allemaal inhoudt.

4. Hij is super mannelijk

Borsthaar, een beetje grijs erdoorheen, sterke kaaklijn en van die sterke armen, die je stevig en tegelijk teder vastpakken. Héérlijk.

5. Hij heeft geen haast

Oudere mannen nemen hun tijd. Hij weet dat de seksuele ervaring kan beginnen bij een enkele aanraking. Misschien krijg je zelfs eerst een massage. Hoe langer hij de daad uitstelt, des te meer opgewonden jij raakt. Dat weet hij en daar maakt hij gebruik van.

6. Zijn orgasme behalen is niet zijn ultieme doel

Jou bevredigen is zijn doel.

7. Hij is zelfverzekerd

Hij is er jaren geleden achter gekomen wie hij is, hij zit niet meer in een ontdekkingsfase. Hij weet precies wat hij jou te bieden heeft.

LEES OOK: Twentysomething? Dít is het beste tijdstip om seks te hebben