Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Nieuws 1 sep 2017
Leestijd: 3 minuten

7 redenen waarom mannen als een blok voor een redhead vallen

Misschien denk je wel eens dat mannen minder snel voor jou vallen vanwege je zeldzame haarkleur. Maar niets is minder waar, er zijn namelijk genóeg redenen waarom mannen spontaan verliefd worden op vrouwen met rood haar. Daarom een shout out van de man naar al onze gorgeous gingerella’s:

Je bent ‘one in a million’

Slechts twee procent op de wereld in gezegend met de zeldzame kleur lokken die jij hebt. Dit maakt het voor een man nog interessanter om met jou te zijn. Immers: schaarse dingen in het leven zijn meer waard en nog aantrekkelijker. Gek is het dus niet dat hij zichzelf helemaal gelukkig prijst met een roodharige vriendin. Je bent namelijk écht zeldzaam en dat is iets wat elk mens zich wil ‘toe-eigenen.’ Heb jij naast je rode haar ook nog eens blauwe ogen? Dan ben je helemaal an odd girl, want dat komt nóg minder voor.

Je bent een bijzondere verschijning

Je bent een bijzondere verschijning. Als hij met jou aan zijn arm loopt, kijkt iedereen om. Je bijzondere haarkleur ontgaat niemand. Je valt op – op de juiste manier – en dat is iets wat hij geweldig vindt. Je bent niet zomaar the girl next door, je bent een speciale schoonheid en dat vindt hij zo leuk aan je.

Je blijft verrassen

Dit wist je misschien nog niet, maar er komt een dag in je leven dat je opstaat met blonde lokken. Vrouwen met rood haar worden naarmate ze ouder uiteindelijk lichter van haarkleur. Hij heeft daarom zowel een vriendin met rood haar, als de blonde stoot. Elke man vindt het stiekem leuk om eens een ander type in bed te hebben. Met jou heeft hij dat.

Je wordt nóóit een grijze dakduif

Mensen met rood haar worden nooit grijs. En geen elke man vindt grijs haar de allermooiste kleur. Als een man met jou trouwt, hoeft hij nooit bang te zijn dat zijn liefje verandert in een grijze dakduif. Je eindigt met spierwit haar. En dat is nét zo bijzonder als rood haar en ook nog eens hartstikke classy.

Je hebt meer seks

Uit een Duits onderzoek gevoerd door Professor Dr. Werner Habermehl is gebleken dat roodharigen seksueel actiever zijn. Een man wil niets liever dan een vrouw die net zo vurig is als haar haarkleur. Hij hoeft nooit bang te zijn dat hij een saaie bedpartner heeft. Jij zet hem letterlijk in vuur en vlam.

Je bent net zo eigenwijs als Pippi Langkous

Je dacht misschien dat Pippi Langkous bij toeval rood haar heeft, maar dat is allesbehalve waar. Maar wij geloven de stereotypering dat mensen met rood haar eigenwijs van aard zijn, of dat ze er simpelweg iets eigenwijzer uitzien. Mannen vinden het aantrekkelijk als een vrouw haar eigen wil heeft en zegt waar het opstaat. Je eigenwijze karakter maakt hem nieuwsgierig naar jou en hij kan daarnaast lachen om deze karaktertrek.

Je hebt de allermooiste huid

Al vanaf de oudheid is bekend dat mannen onbewust bepaalde dingen aantrekkelijk vinden aan een vrouw. Bijvoorbeeld een symmetrisch gezicht, volle lippen en brede heupen. Maar ook een mooie huid staat op zijn verlanglijstje. En vast ook op die van jou. Goed nieuws: roodharige vrouwen hebben minder last van huidirritaties dan vrouwen met een andere haarkleur. En een man vindt het prachtig, zo’n glad en smetteloos huidje.

LEES OOK:11 dingen die alleen meisjes met rood haar begrijpen