Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 8 sep 2019

6 dingen waar hij ons he-le-maal gek mee maakt tussen de lakens

Ze zeggen wel eens: kleine gebaren hebben een grote betekenis. En datzelfde geldt voor seks. Dan gaat het namelijk om de kleine dingen die hij met ons doet tussen de lakens, wat een vrouw tot ongekende hoogte brengt. Dat zijn de momenten die je onthoudt. Iedere keer als je eraan terug denkt wordt het verlangen weer hevig. Literally smoking hot: 

1. Dirty talk

Niets lekkerder dan wanneer hij vertelt dat hij zo opgewonden van je wordt of wat hij straks met je van plan is. Het maakt de seks nog intiemer. Eerlijk is eerlijk, mannen die dit doen, die durven en zijn zelfverzekerd. Hij kiest précies de woorden die jij wilt horen.

2. Als hij je haren vastpakt

Hmm.. zeg maar niet dat je er niet van houdt, dat is bijna onmogelijk. Niets leuker dan een man die een beetje dominant in bed is. We bedoelen dan niet dat hij bijna je mooie lokken uit je hoofd trekt. Maar subtiel doch stevig vastpakt. Mannen die dit doen weten wat vrouwen willen, je hoeft het ze namelijk niet te vragen.

3. Als hij je kont beetpakt

Wij vrouwen vinden het niet alleen lekker als hij aan ons billen zit maar wij zien de opwinding in zijn ogen. Als hij je in je billen knijpt tijdens de seks word je letterlijk gek van opwinding. Hij mag je best een beetje stevig beetpakken.

4. Als hij op je lip bijt

Als je met hem aan het zoenen bent en hij je zachtjes op je onderlip bijt. Zucht, dan weet je hoe laat het is. Hij wil jou, he-le-maal. Mannen die dit doen weten precies waarmee hij een vrouw kan opwinden. Dit maakt het verschil tussen ordinair tongen en écht sexy en sensueel zoenen.

5. Als hij je zoent in je nek

Als hij je zoent en daarna langzaam verder gaat naar je nek en je vervolgens daar zachtjes zoent kun jij je niet meer inhouden. Het is iets wat we echt niet willen missen tijdens de seks. Dit windt ons op en gelukkig weten dat de meeste mannen ondertussen wel.

6. Als hij met zijn vingertoppen over je rug gaat

Niets fijner dan zijn nagels die over je rug gaan tijdens de seks. Je krijgt er zonder seks al heerlijke kriebels van en daardoor mag dit zeker niet ontbreken. Elke keer als hij het weer doet krijg je kippenvel van opwinding en heerlijkheid.

Ben je nu stiekem helemaal in de mood?

Van het volgende artikel glijd jij ook van je stoel. Klik op de foto om het te lezen: verrassing

Reageer op artikel:
6 dingen waar hij ons he-le-maal gek mee maakt tussen de lakens
Sluiten