Redactie
Redactie Love & Seks 9 sep 2020
Leestijd: 4 minuten

De 12 allerleukste ‘eerste’ momenten in élke relatie

Je weet het misschien nog wel: het moment dat je je lover ontmoette. Eén van die momenten die je nooit meer vergeet. Je weet nog precies wat hij aan had, wat hij zei en aan welk tafeltje jullie zaten.

Of je nou nog maar in een prille relatie zit of al jaren bij elkaar bent, elke relatie heeft van die bijzondere momenten die je nooit meer vergeet.

Eerste momenten in een relatie

Wanneer je in een relatie zit, is het maar al te leuk om samen terug te blikken op jullie eerste momenten samen. En het leuke is: voor velen zijn dit dezelfde en herkenbare momenten. Geldt dit ook voor jou? Je leest hier de twaalf allerleukste eerste momenten in een relatie.

1. Dat pauzemoment voor jullie eerste kus

Het moment dat je wist dat over een paar seconden jouw lippen de zijne zouden raken. Je keek hem nog even in zijn ogen en het lijkt net alsof de tijd even stil staat. Stiekem voelt het alsof je een romantische scène uit een film nabootst.

2. De eerste keer dat jullie elkaar één-op-één zagen

Jullie hadden elkaar al een aantal keer gezien bij openbare gelegenheden. Zoals dat feestje van je beste vriendin, in de kroeg en andere plekken waar altijd wel meer mensen aanwezig waren. De eerste keer dat jullie alleen met zijn tweeën waren was spannend. Je kon alleen met hem praten en niet weg vluchten uit verlegenheid. Goh, wat was je zenuwachtig aan het begin. Maar toegegeven, dit is toch wel een van de leukste momenten uit je relatie.

3. De eerste keer dat jullie samen wakker werden

Je had subtiel je logeertasje gepakt, dit zou het moment zijn dat je voor het eerst zou blijven slapen. Je had stiekem aan alles gedacht en je mooiste slaapkleding aangetrokken. Uiteraard niet té overdreven want dat zou raar zijn. Het moment dat je je ogen open deed en zijn gezicht zag de volgende ochtend was je helemaal verkocht. Niets intiemer dan samen wakker worden.

4. De eerste keer seks

En wat was je goed voorbereid. Geschoren, fris gedoucht en uiteraard je mooiste lingeriesetje aangetrokken. Toch liep het waarschijnlijk niet helemaal zoals gepland of was het juist ge-wel-dig. In ieder geval zal je het nooit meer vergeten en wie weet lach je er soms ook nog wel een beetje om met je lover.

5. Het moment dat hij je in het openbaar ‘mijn vriendin’ noemde

Tuurlijk, jullie waren dan wel al samen en dat was ook wel bekend, maar het moment dat hij tegen zijn vrienden zei: ‘Dit is mijn vriendin’ voelde het helemaal official. En wat was je trots.

6. Het moment dat je ook een tandenborstel bij hem hebt liggen

Jullie zijn ondertussen zoveel bij elkaar dat je maar een tandenborstel hebt gekocht voor bij hem thuis. Het voelt dan toch ook wel een beetje eigen. Bijna alsof zijn huis ook een beetje jouw huis is. Uiteraard heb je naast je tandenborstel ook wat ondergoed, make-up en haarartikelen meegesmokkeld.

7. Het moment dat je zei dat je van hem hield en hij dat terug zei

Misschien zei je het toen je een beetje dronken was, die keer na de fantastische seks of tijdens een ander ‘random’ moment. Voordat je wist had je het gezegd en had je enkele seconden van lichte paniek totdat hij zei ‘ik hou ook van jou’. Ja, de kogel was door de kerk. Yes.

8. Het moment dat hij je kwam ophalen van het vliegveld

Na een lange en uiteraard geweldige vakantie met vriendinnen komt hij je ophalen van Schiphol. Niets fijner dan in de armen van je lief te springen want je had hem écht wel gemist.

9. De eerste lange vakantie samen

Best spannend om samen op vakantie te gaan. Je kan werkelijk niets meer voor hem verbergen en je leert elkaar door en door kennen. En je kijkt elke keer weer vertederd naar de leuke vakantiefoto’s. Je weet het zeker, geen enkele vakantie gaat boven een vakantie met je hubby.

10. Het moment dat je zijn inrichting een beetje aanpast

Ja opeens is het moment daar. Je koopt allemaal dingen die jij mooi vindt en zet dit in zijn huis zonder dat te zeggen. Een bloemetje hier een fotolijstje daar. En hij vindt het allemaal prima, de schat.

11. Het moment dat je bedenkt dat zijn familie jouw familie kan worden

Uiteraard is in het begin van de relatie elkaars familie bijzaak en hou je familieaangelegenheden een beetje op afstand. Naarmate jullie langer samen zijn leer je zijn familie steeds beter kennen en opeens besef je dat zijn moeder de oma van jullie kinderen kan worden en je dat eigenlijk best wel leuk vindt. Je gaat zelfs een beetje van zijn familie houden.

12. Het moment dat je na de eerste heftige ruzie nooit bij hem weg wilt

Hoe groot de ruzie ook is, diep van binnen weet je dat je ontzettend gek op hem bent en niets liever wil dan bij hem blijven. Ja, je weet het zeker, hij is de man voor jou.

Lees ook: Wil je weer closer worden met je partner? Dit doen gelukkige koppels om hun relatie sterker te maken