Redactie
Redactie Love & Seks 10 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

6 dingen waar je lover ons he-le-maal gek mee maakt tussen de lakens

Ze zeggen wel eens: kleine gebaren hebben een grote betekenis. En datzelfde geldt voor seks. Dan gaat het namelijk om de kleine dingen die hij of zij met ons doet tussen de lakens, wat een vrouw tot ongekende hoogte brengt. Dat zijn de momenten die je onthoudt. Iedere keer als je eraan terug denkt wordt het verlangen weer hevig. Literally smoking hot:

Lover maakt je hiermee gek tussen de lakens

Heb jij een (bed)partner? Dan weet je als geen ander hoe het is om lekker van bil te gaan met je lover. Herken jij deze tekenen waarmee je lover je helemaal gek maakt onder de lakens?

1. Dirty talk

Niets lekkerder dan wanneer hij/zij vertelt dat diegene zo opgewonden van je wordt of wat hij straks met je van plan is. Het maakt de seks nog intiemer. Eerlijk is eerlijk, mannen die dit doen, die durven en zijn zelfverzekerd. Hij of zij kiest précies de woorden die jij wilt horen.

2. Als hij je haren vastpakt

Hmm.. zeg maar niet dat je er niet van houdt, dat is bijna onmogelijk. Niets leuker dan een man of vrouw die een beetje dominant in bed is. We bedoelen dan niet dat hij bijna je mooie lokken uit je hoofd trekt. Maar subtiel doch stevig vastpakt. Mannen die dit doen weten wat vrouwen willen, je hoeft het ze namelijk niet te vragen.

3. Als hij of zij je kont beetpakt

Wij vrouwen vinden het niet alleen lekker als hij of zij aan ons billen zit maar wij zien de opwinding in zijn of haar ogen. Als diegene in je billen knijpt tijdens de seks word je letterlijk gek van opwinding. Hij of zij mag je best een beetje stevig beetpakken.

4. Als hij of zij op je lip bijt

Als je met hem of haar aan het zoenen bent en hij of zij je zachtjes op je onderlip bijt. Zucht, dan weet je hoe laat het is. Diegene wil jou, he-le-maal. Mannen of vrouwen die dit doen weten precies waarmee ze een vrouw kunnen opwinden. Dit maakt het verschil tussen ordinair tongen en écht sexy en sensueel zoenen.

5. Als hij of zij je zoent in je nek

Als hij of zij je zoent en daarna langzaam verder gaat naar je nek en je vervolgens daar zachtjes zoent kun jij je niet meer inhouden. Het is iets wat we echt niet willen missen tijdens de seks. Dit windt ons op en gelukkig weten dat de meeste mensen ondertussen wel.

6. Als hij of zij met zijn vingertoppen over je rug gaat

Niets fijner dan zijn of haar nagels die over je rug gaan tijdens de seks. Je krijgt er zonder seks al heerlijke kriebels van en daardoor mag dit zeker niet ontbreken. Elke keer als hij of zij het weer doet krijg je kippenvel van opwinding en heerlijkheid.

Lees ook: Dit gebeurt er met je lichaam wanneer je geen seks meer hebt