Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Love & Seks 30 nov 2020
Leestijd: 3 minuten

*Smelt* 8 overduidelijke tekenen dat je lover verliefd is op jou

Als je verliefd bent, is dat vaak lastig om te verstoppen. Gelukkig is dit bij iedereen zo en kunnen we hier ons voordeel uithalen. Tijdens de eerste paar maanden binnen een nieuwe relatie kan het namelijk verwarrend zijn – je wilt gewoon weten of de relatie iets wordt of niet. Je hebt geen idee waar het heen gaat en een beetje houvast is wel zo handig. Deze 8 tekenen laten overduidelijk zien dat je lover verliefd is op jou.

Love is in the air.

8 tekenen verliefd

Deze tekenen zijn best makkelijk om op te merken, je moet gewoon even duidelijk voor je hebben waar je op moet letten.

1. Hij/zij is je grootste fan

Staat je lover altijd achter je en ondersteund hij/zij je in de dromen en ambities die je hebt? Dan is het overduidelijk dat hij/zij om je geeft en verliefd op je is. Ook al iets minder goed gaat, staat hij/zij achter je. Als je lover je support, is de kans groot dat hij/zij het beste voor jou wilt en verliefd op je is.

2. Je lover komt voor je op

Ook als je er een keertje niet bent en er iets over je wordt gezegd, staat je lover voor je klaar. Dit is een ander duidelijk teken dat hij/zij verliefd op je is. Hij/zij kan het gewoon niet hebben dat je niet gerespecteerd wordt.

3. Hij/zij is bezorgd om je

Ieder normaal denkend persoon is wel een bezorgd om een ander. Dat is normaal, maar als je lover nou extra op je past en extra veel aandacht besteed aan jouw welzijn, dan zou dat een teken kunnen zijn dat hij/zij verliefd op je is.

4. Hij/zij wil je graag laten lachen

Ben jij blij, dan is je lover blij. Dit is toont op één en al liefde, als jullie blij en gelukkig van elkaar worden gaat het de goede kant op.

Lees ook: Dit gebeurt er met je lichaam als je verliefd bent

5. Je lover is beschermend

Deze komt een beetje overeen met dat je lover voor je opkomt. Het is voor hem/haar vooral heel belangrijk dat het goed met je gaat en dat niets is wat je kan kwetsen.

6. Hij/zij neemt je op in zijn/haar leven

Dit is een heel belangrijke stap binnen een relatie. Als je lover je uitnodigt voor afspraken met zijn/haar familie of vrienden dan kan je er bijna wel zeker van zijn dat hij/zij verliefd op je is. Hij/zij wil je namelijk delen met de meest belangrijke mensen in zijn/haar familie en dit betekend veel. Op deze manier wil je lover simpelweg dat je deel wordt van zijn leven.

7. Hij/zij praat over de toekomst

Als je lover het heeft over een gezamenlijke toekomst kan je ervan uitgaan dat hij/zij de toekomst met jou ziet. Wat een teken is dat hij/zij verliefd is op je.

8. Je lover vraagt je om jou mening

Dit is een best logisch teken van verliefdheid. Als je lover namelijk niet om je geeft zal hij dit niet belangrijk vinden, maar als hij dit wel doet – dan hoort hij graag je mening en doet hier ook iets mee. Jouw mening is belangrijk voor hem/haar.

Ben je er nu achter dat jullie nog niet zo ver zijn? Dan kan je deze 36 vragen om verliefd op elkaar te worden.